04 / 05 / 2024

Karşıyaka Rezidans ev fiyatları

Karşıyaka Rezidans ev fiyatları

Karşıyaka Rezidans projesindeki daireler 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değişen alana sahip. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. İşte Karşıyaka Rezidans telefon numarası...

Karşıyaka Rezidans iletişim!

Karşıyaka Rezidans iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Atakent Karşıyaka Rezidans projesi stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Hilltown Karşıyaka 18 Ekim'de kapılarını açıyor!

Rönesans Gayrimenkul tarafından İzmir’de projesi sürdürülen Hilltown Karşıyaka İzmir'in yeni cazibe merkezi olmayı hedefliyor. 18 Ekim’de kapılarını açmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, ulusal ve uluslararası prestijli markalara ev sahipliği ev sahipliği yapacak.

İki Yaka Fikirtepe Rezidans ev fiyatları!

Toplam 275 daireden meydana gelen İki Yaka Fikirtepe projesi "Her şey bir arada" sloganıyla tanıtılıyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirim yapılıyor. İşte İki Yaka Fikirtepe Rezidans ev fiyatları...

İzmir Karşıyaka'nın vefa parkları açıldı!

Karşıyaka Belediyesi, bir günde üç önemli etkinliğe ev sahipliği yaptı. TBB kurucularından Av. Cengiz İlhan anısına yaptırılan Hukuk ve Demokrasi Parkı, İmbatlı Mahallesi’nde törenle hizmete açıldı. A

İzmir Karşıyaka Hukuk ve Demokrasi Parkı açılıyor!

Karşıyaka Belediyesi, bir günde 3 anlamlı etkinliğe ev sahipliği yapacak. TBB kurucularından Av. Cengiz İlhan anısına yaptırılan Hukuk ve Demokrasi Parkı, İmbatlı Mahallesi’nde törenle hizmete açılacak.

Eminevim 86.şubesini Karşıyaka'da açtı!

Müşterilerine faizsiz ev sahibi olma fırsatı sunan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, seksen altıncı şubesini İzmir Karşıyaka’da yoğun bir katılımla birlikte açtı.

Aypark Rezidans Karşıyaka satış ofisi!

Aypark Rezidans Karşıyaka satış ofisi telefonu 444 61 91 olarak belirtiliyor. Dairelerin minimum 140 metrekare büyüklükte tasarlandığı projede satışlar 6 Şubat Cumartesi günü başlıyor.

İzmir Karşıyaka 360 Rezidans!

İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde inşa edilen proje 20 katlı 3 blok ve 18 katlı 1 bloktan oluşuyor. İzmir Karşıyaka 360 Rezidans projesinde daireler 1+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Karşıyaka Siesta Oxygen Rezidans!

7 blok şeklinde yükselen proje İzmir İl'i Karışıyaka'da yükseliyor. Projede 600 adet daire yer alıyor. Karşıyaka Siesta Oxygen Rezidans projesinde daire alanları 38 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Siesta Oxygen Karşıyaka ödemeleri!

7 blok şeklinde yükselen Siesta Oxygen projesinde daire alanları 38 metrekareden başlıyor. Siesta Oxygen Karşıyaka ödemeleri kapsamında Ağustos ayında ev alan herkese tatil hediye ediliyor.

Karşıyaka Siesta Oxygen ne zaman teslim?

Ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinat ile ev sahibi olunabilen projede 288 adet satılık daire yer alıyor. Peki Karşıyaka Siesta Oxygen ne zaman teslim?

Karşıyaka Rezidans konumuyla dikkat çekiyor!

Özgün ve yenilikçi projeleriyle gayrimenkul sektörünün liderliğini üstlenen Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’un Karşıyaka Rezidans projesi, Avrupa Yakası’nın Atakent bölgesinde yükseliyor.

Karşıyaka Siesta Oxygen Konutları!

Daire alanlarının 38 ile 186 metrekare arasında değiştiği Karşıyaka Siesta Oxygen Konutları projesinde yüzde 1 peşinat fırsatlarıyla hemen ev sahibi yapabiliyor. Projedeki daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Atakent Karşıyaka Rezidans satış ofisi!

Atakent Karşıyaka Rezidans satış ofisinin telefon numarası 0212 310 13 50 olarak belirlendi. Toplam 3 bin 840 metrekare alan üzerinde yer alan projede dairelerin alanları 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor.

Karşıyaka Rezidans ev fiyatları Haberi

Karşıyaka Rezidans ev fiyatları

Karşıyaka Rezidans telefon numarası bilgisinden önce projeden bahsedelim. Sinpaş GYO'nun butik markası olan Eviya Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede satışlar başladı.


1+0, 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı Karşıyaka Rezidans projesi, Halkalı'da inşa ediliyor. Projede teslimler 22 ay sonra gerçekleşecek. 


174 tane daireden meydana gelen Karşıyaka Rezidans projesindeki dairelerin alanları 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. 


Karşıyaka Rezidans projesinde 1+0 dairelerin fiyatları 198 bin TL, 1+1 dairelerin fiyatları 308 bin TL, 2+1 dairelerin fiyatları 552 bin TL'den başlıyor. 


Karşıyaka Rezidans'ta yer alan sosyal donatı alanları arasında kuru temizleme, kat hizmetleri,  güneşlenme terasları, bisiklet parkı, resepsiyon, güvenlik, çamaşırhane, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, spa, sauna, Türk Hamamı yer alıyor. 


Karşıyaka Rezidans telefon numarası

Telefon: 0212 310 13 50

Web: http://www.eviya.com.tr/karsiyaka-rezidans.aspx

Esra Nur...