06 / 05 / 2024

Karşıyaka yalı stadyum projesi son durum

Karşıyaka yalı stadyum projesi son durum

Karşıyaka'da yaşayan vatandaşlar, ilçede ihalesi de tamamlanan yeni stat projesinin gerçekleşmesini istiyor ve "Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın Yalı'ya yapılacak stadyuma engel olmasına karşıyız" diyor

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Karşıyaka'dan Çiğli'ye stad!

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, yılan hikâyesine dönen stat için yeni bir adım attı. Büyükkarcı, “Yalı’nın takipçisiyiz, buradan vazgeçmiş değiliz ancak açılan davalar tıkanırsa alternatif projemiz hazır” diye açıklama yaptı. 

Karşıyaka’nın stat krizinde taraftar devreye girdi!

TFF 3'üncü Lig'de mücadele eden İzmir ekibi Karşıyaka'da yapılacak olan stadyum ihalesinin ikinci kez iptal edilmesi üzerine Karşıyaka taraftarları sosyal medyada yeni bir öneri sundu. 

İzmir Karşıyaka Stadyum ihalesi bugün!

15 bin seyirci kapasiteli İzmir Karşıyaka Stadyum ihalesi bugün yapılacak. İhale, TOKİ tarafından gerçekleştirilecek..

TOKİ İzmir Karşıyaka stad ihalesi 15 Haziran'da!

TOKİ İzmir Karşıyaka 15000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve 2 Adet Sosyal Tesis İnşaatı İkmal İşi ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

TOKİ, Yeni Göztepe ve Karşıyaka Stadyum'unu inşa edecek!

TOKİ İzmir'de 2 yeni stat inşa edecek. İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 14 Haziran, Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

Karşıyaka Yalı Stadı'nda imar sorunu çözülemedi!

Karşıyaka Yalı'ya inşa edilecek yeni 15 bin kişilik yeni stadyum için açılan iptal davası düşürülmüş ve imar planı isteği çevrilmişti. Peki, Karşıyaka Yalı Stadı'nda son durum ne?

Karşıyaka'nın sokakları yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, Yalı Mahallesi’ndeki pazar yerinin önünde bulunan 6418 sokakta yenileme çalışmalarına başladı.

TOKİ'den Göztepe ve Karşıyaka’ya modern stat!

TOKİ, Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stadyum inşa edecek. Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statları,proje alanının tarihi-kültürel miras değeri ile İzmir'in kentsel dinamikleri baz alınarak hazırlandı.

Karşıyaka Stadı ihalesinde iptal kararı!

Karşıyaka'ya yapılacak 15 bin kişilik stadyum için 28 Ocak 2014'te gerçekleştirilen ihalenin, TOKİ ve yüklenici firma Acar İnşaat arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle iptal edildiği öğrenildi.

Karşıyaka Stadı ihalesinin iptaline Danıştay'dan yürütmeyi durdurma!

Karşıyaka Kulübü Başkanı Altug, Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin Yalı'daki stat ihalesini iptal karan hakkında Danıştay'ın yürütmeyi durdurma karan verdiğini öne sürdü.

Karşıyaka Stadı için açılan iptal davası düştü!

Karşıyaka Yalı'ya inşa edilecek yeni 15 bin kişilik yeni stadyum için açılan iptal davası düştü. Ocak 2014'te ihalenin iptaliyle ilgili olarak açılan dava Ankara 3'üncü İdare Mahkemesi tarafından düşürüldü.

Karşıyaka yalı stadyum projesi son durum Haberi

Karşıyaka yalı stadyum projesi son durum


Karşıyaka'da yaşayan vatandaşlar, ilçede ihalesi de tamamlanan yeni stat projesinin gerçekleşmesini istiyor ve "Başkan Akpınar'ın Yalı'ya yapılacak stadyuma engel olmasına karşıyız" diyor


Karşıyakalılar, ilçenin en önemli eksiğinin stadyum olduğunu söyledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, Yalı'da mevcut stadyumun yerine yeni bir stat inşa etmek için ihalesini tamamlayıp müteahhite yer teslimi yapmasının ardından, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun projeye karşı çıkmasını eleştiren ilçe halkı, stadın Yalı'ya yapılmasını talep etti. Karşıyaka Çarşı girişindeki yola battı çıktı yapılarak vapur iskelesi önündeki meydanın genişletilmesini isteyen vatandaşlar, sahile tuvalet yapılmasını da istedi. Karşıyaka Belediyesi, 1 yıl içinde 'Her Apartman ile Bir Öğrenci Okutuyoruz' projesi ile dikkat çekti. Belediye'nin 1 yıl içinde 38 milyon liralık fiziki yatırım yaptığı açıklandı....