02 / 05 / 2024

karsta modern binalar mı yapılıyor

karsta modern binalar mı yapılıyor

Göreve başladığı günden itibaren yaptığı kalıcı çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, alt yapıdan, üst yapıya kadar Kars'ın bir çok sorununu çözdüklerini belirtti.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşümle modern görünüme kavuşuyor!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Seyrani'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski binaların yıkımı devam ediyor. Bölgeye modern binalar inşa ediliyor. 

Kayseri Kocasinan'da eski binalar ortadan kaldırılıyor!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde eski yapılar yıkılarak yerine modern binalar inşa ediliyor.

Folkart, 17 yılda İzmir’e modern binalar kazandırdı!

Milliyet gazetesi yazarı Engin Uğur Ağır, bugünkü yazısında Folkart'ı kaleme aldı. İşte Folkart'ın 17 yılda hayata geçirdiği yatırımlar...

Giresun Doğankent'teki riskli binalar yıkılıyor!

Giresun'da 22 Ağustos tarihinde yaşanan selden en fazla etkilenen ilçelerden Doğankent'te, riskli binalar yıkılarak TOKİ tarafından modern bina ve iş yerleri yapılacak.

Batman'da modern binalar inşa ediliyor!

Kış mevsiminde inşaat yapımının hız kesmediği Batman’da, Gap mahallesindeki eski besi çiftliklerinin yerinde modern apartmanlar yükseliyor.

Cizre'de modern binalar yükseliyor!

Şırnak’ın Cizre ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilçe modern bir kent haline geliyor. Bölgede ruhsatsız yapılaşmaya geçit verilmiyor.

Yenişehir'de köylere Avrupa standartlarında modern binalar yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi, tarafından köylere yapılan Avrupa standartlarında çok amaçlı binalar açılıyor...

Büyükçekmece modern muhtarlık binasına kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi bir çok mahalleye yeni ve modern muhtarlık binaları inşa etmeye devam ediyor. Güzelce Mahallesi'ne yeni bir muhtarlık inşa edildi.

İzmir Torbalı'daki binalar modern bir görünüme kavuşuyor!

Torbalı'da hızla yükselen binalar ilçenin mimari yapısına yön veriyor. İnşaatçıların yaptığı birbirinden güzel binalar ile Torbalı her geçen gün daha da modern bir görünüme kavuşuyor.

Bursa Osmangazi'de muhtarlık binaları yenileniyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından Selimiye ve İntizam mahallelerine yaptırılan modern muhtarlık binaları törenle hizmete açıldı.

Yangından nasıl korunabiliriz?

Yangın, ev ve işyeri sahiplerinin en büyük korkuları arasında yer alıyor. Günümüzün modern binaları yangına karşı önlemlerle donatılmış olsa da bazen küçük bir dikkatsizlik bile can ve mal kayıplarına, birikimlerimizin kısa bir süre içinde yok olmasına neden olabiliyor.

TOKİ, kamu hizmet binalarını inşa ediyor!

TOKİ, kamu hizmet binalarını son sürat inşa ediyor. Başkan Turan, “İdare olarak kamu kurumlarını unutmuyoruz. Modern, estetik binalar üretiyoruz” dedi

8 bin yataklı 5 şehir hastanesi 2017'de açılacak!

Mehmet Müezzinoğlu, Sağlık Bakanı olarak katıldığı son törende, önümüzdeki yıl bu zamanlara gelindiğinde, 8 bin yataklı 5 şehir hastanesinin hizmete gireceğini belirterek, hastane binalarının bulunduğu şehirlerin en modern binaları olacağını söyledi.

karsta modern binalar mı yapılıyor Haberi

karsta modern binalar mı yapılıyor

2014 yılında göreve geldiklerinde kentin sorunlarına vakıf olduklarının altını çizen Başkan Karaçanta, sorunların çözüm noktasında önemli mesafe kat ettiklerini vurguladı.


Kars'ın yaşanılabilir bir kent olması için gece-gündüz demek çalıştıklarına dikkat çeken Karaçanta, önemli olanın halka hizmet olduğunu ve belediye olarak hizmetleri halkın götürdüklerini söyledi.


Yıllarca girilmemiş ve hizmet görmemiş mahalle ve caddelere belediye hizmetlerini taşıdıklarını ifade eden Karaçanta; "Biz Kars'ta bir ilke imza attık. Kars'ta genelde kent merkezinde bir takım çalışmalar yapılırdı. Ancak biz bu ezberi bozduk. Öncelikle yol ve kaldırım çalışmalarımızı ara cadde, sokak ve mahallelerden başlattık. Çünkü kenar mahallelerimiz belediye yatırımlarından yeterince nasibi almamıştı. Vatandaşlarımız evlerinden çıkınca kent merkezine gelene kadar bir takım zorluklarla karşılaşıyorlardı. Biz vatandaşların evlerinin önüne kadar yol ve kaldırımı götürdük. Halitpaşa Mahallesi'nden, Aydınlık Evler Mahallesi'nden...