07 / 05 / 2024

karsta yapımı yarım kalan otogar

karsta yapımı yarım kalan otogar

Kars’ta 2005 yılında dönemin Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu’nun girişimleriyle Yenişehir Mahallesi, Havaalanı Yolu üzerinde Belediye tarafından yapımına başlanan Otogar, kaderiyle baş başa bırakılarak yıkılmaya yüz tuttu.

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Kahramanmaraş depremleri sonrası tüm Türkiye alarmda! Bina güçlendirme ve prefabrik ev yapımı talepleri katlandı!

Tüm Türkiye’yi yasa ve üzüntüye boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından deprem testi ve bina güçlendirme talepleri arttı. Taleplerin yarıdan fazlası İstanbul’dan gelirken, prefabrik ev yapımı taleplerinin de yüzde 488 oranında artış gösterdiği belirtildi.

Murat Kurum açıkladı! Deprem bölgesinde yarın itibarıyla 21 bin 244 konutun yapımı başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada depremden etkilenen şehirlerde yarın itibarıyla 21 bin 244 konutun yapımına başlanacağını dile getirdi.

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yapım maliyeti yanlış mı hesaplandı?

Bilkent Şehir Hastanesi’nin KÖİ modeliyle yapım maliyetinin yarı yarıya düşük hesaplandığı ileri sürüldü. TEPAV raporu, hastanenin KÖİ modeliyle yapım maliyetinin 6 milyar 776 milyon TL, devletin kendi imkanlarıyla yapım maliyetinin ise sadece 3.9 milyar TL olduğunu gözler önüne serdi. 

TOKİ Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi (e-ihale )ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Bursaspor'un stadyumundaki timsah başı figürünün yapımı yeniden başladı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yarıda kalan "timsah başı" figürünün yapımına yeniden başlandığını söyledi.

Uzungöl'e seyir terası yapım işi ihale edilecek!

AK Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu, "Göle hakim bir alanda 2017 yılı için çelik konstrüksiyon üzeri ahşap kaplama seyir terasının projesi onaylandı ve yapım işinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek" dedi.

Kayseri YHT'nin yapım ihalesi yılın ikinci yarısında!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "1/5000'lik haritalara işlenmesi dahil, sondaj çalışmaları dahil şu an devam ediyor. İnşallah temmuz ayına kadar biz bu projeleri ve sondaj çalışmalarını bitireceğiz. Bu yılın ikinci yarısında da yapım ihalesine çıkacağız" dedi.

Trabzon Sürmene Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun yapımına onay!

Sürmene Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizasponu ve proje ortaklığında Sürmene İlçe Sahası A’dan Z’ye yenileniyor. İlçe Sahası’nın yanı sıra Sürmene’ye Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapımı için de onay çıktı.

Yamoussoukro'da Merkez Camisi'nin yapımı tamamlanacak mı?

Görmez, "Başkent Yamoussoukro'da inşaatı yarım kalan Merkez Camisi'nin yapımının tamamlanması, dini yayınlar ve Kur'an-ı Kerim meali konusunda gerekenleri yapacağız" diye konuştu.

Van'da yapımı yarım kalan çok katlı otopark yeniden başlıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 4 yıl önce törenle temelini attığı çok katlı otoparkın yapımı start alıyor. 400 günde tamamlanacak olan otoparkın sözleşme bedelinin ise 4 milyon 390 bin TL olduğu öğrenildi.

Kars'ta yapımı yarım kalan otogar kaderine terk edildi!

Kars’ta 2005 yılında dönemin Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu’nun girişimleriyle Yenişehir Mahallesi, Havaalanı Yolu üzerinde Belediye tarafından yapımına başlanan Otogar, kaderiyle baş başa bırakılarak yıkılmaya yüz tuttu.

Özsümer Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsümer Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ulama, Ferdi Dağ ve Naim Dağyar tarafından, 90 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu.

karsta yapımı yarım kalan otogar Haberi

karsta yapımı yarım kalan otogar

Yenişehir Mahellesi Havaalanı Yolu üzeri ve Karayolları Bölge Müdürlüğü arkasında kalan Modern Otogar’ın son durumu ise içler acısı. 2005 yılında yapımına başlanan ve şuan da bitirilmiş olarak Karslılara hizmet vermesi gereken otogar, geçen süre içerisinde önüne inşaat artıkları dökülmüş ve içerisi de bölge de hayvan otaran çobanlar tarafından ahır olarak kullanılıyor.

Mevcut Otogar’ın Hayvan Pazarı’nın yanında bulunması ve belirli saatlerden sonra özellikle ulaşımda sorunlar yaşanmasının önüne geçilmesi için dönemin Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu tarafından projelendirilerek yapımına başlanan Otogarın kaba inşaatı tamamlanmış bulunuyor. Adeta kurtarın beni diye çığlıklar atan Otogar’ın akıbetinin ne olacağı ise belli değil.


“VATANDAŞLAR BAŞKAN KARAÇANTA’NIN OTOGAR’I TAMAMLAYACAĞINA İNANIYOR”

Öte yandan 2014 yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilerek göreve başlayan Murtaza Karaçanta’nın Yeni Otogar’ı tamalayarak hizmete açacağına inan vatandaşlar, Karaçanta’dan otogarın...