29 / 04 / 2024

kartal Asiller İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

kartal Asiller İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Asiller İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin liralık sermaye ile 8 Ekim 2013 tarihinde Caner Taze tarafından Petroliş Mahallesi Raman Sokak adresinde kuruldu.

Kartal Homes İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Homes İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kartal tarafından kuruldu.

Öz Kartal Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Kartal Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Habip Kartal tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Kartal arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kartal arsalarının toplam değeri 67 milyon 880 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 80 milyon 98 bin 400 TL olarak belirlendi.

Kartal Nas İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Nas İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Saçak tarafından kuruldu.

Kartalım İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalım İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Halil Kartal tarafından kuruldu.

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Karataş tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kartal’da inşaatın istinat duvarı çöktü!

İstanbul'da son günlerde sıkça yaşanan çökme olaylarına bir yenisi daha eklendi. Kartal Yeni Mahalle'de dün saat 16.00 sıralarında bir inşaatın istinat duvarı çöktü.

Kartal Yakapark'ın lansmanı yapıldı!

YG İnşaat tarafından Kartal’da inşa edilen Yakapark projesi yatırımcıların beğenisine sunuldu. Çevre dostu bir proje olarak inşa edilen Yakapark'ta dairelerin metrekare fiyatı 3 bin 800 liradan başlangıç gösteriyor. 

Asiller İnşaat Proje Müşavirlik Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asiller İnşaat Proje Müşavirlik Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 22 Aralık 2017'de Ahmet Sil, Cafer Sil, Yakup Sil ve Hasan Sil ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeliyle kuruldu. 

Prava Kartal'da ön talep dönemine özel 25 bin TL peşinat fırsatı!

Prava Kartal'da ön talep dönemine özel 25 bin TL peşinat fırsatı sunuluyor. Projede daire fiyatları peşinde 357 bin 520 TL'den başlıyor...

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları!

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Zer Kartal projesinde teslimler 30 ay sonra yapılacak...

Zer Kartal basın lansmanı 27 Eylül'de!

Zer Kartal Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğiyle hayat bulan projesi Zer Kartal, İstanbul’un gözde semti Kartal’da yükselecek.

kartal Asiller İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

kartal Asiller İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Asiller İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin liralık sermaye ile Caner Taze tarafından 8 Ekim 2013 tarihinde kuruldu. 


Asiller İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu:Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Asiller İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Petroliş Mahallesi Raman Sokak Gökkuşağı Apt No:56 D:16...