15 / 05 / 2024

kartal balkon projesi güncel fiyatlar 2017

kartal balkon projesi güncel fiyatlar 2017

MAK Group tarafından hayata geçirilen Kartal Balkon İstanbul projesi toplamda 180 konuttan oluşuyor. Kartal Balkon projesi güncel fiyatlar 2017...

VN Kartal konut projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Neva Prestij Yapı tarafından inşa edilen VN Kartal konut projesi satışa çıktı. Projede 884 adet konut yer alacak. İşte lansmana özel fiyatlar...

Referans Kartal Panorada için müteahhitlik sözleşmesi imzalandı!

Kiler GYO, İstanbul İli Kartal İlçesi 11371 ada 184 parsel ve 11466 ada 105 parselde gerçekleştirilecek olan Referans Kartal Panorada Projesi için Biskon Yapı A.Ş. ile müteahhitlik sözleşmesi imzaladı.

Kartal Horizon projesi 2018 yılı değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Ankara Ortaklığı İstanbul İli, Kartal İlçesi, Aşağı Mahallede bulunan Kartal Horizon projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Referans Kartal Kordonboyu'ndaki 120 milyon TL'lik ipotek kaydı kaldırıldı!

Referans Kartal Kordonboyu projesi kapsamındaki bağımsız bölümler üzerinde tesis edilmiş olan 120 milyon TL tutarındaki ipotek kaydı kaldırıldı...

Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi!

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi Kartal'da yükseliyor. Peki projede ödemeler nasıl yapılıyor? İşte Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi...

Kiler GYO Kartal Panorada değerleme raporu!

Kiler GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Kartal Panorada Projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Çukurova Balkon’da 138 bin TL indirimle 2+1 daire fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, GYODER, KONUTDER ve İNDER öncülüğünde konut sektörünü canlandırmak üzere başlatılan peşin ve kredili alımlarda yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz kampanyasına Çukurova Balkon projesi ile katıldı.

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

Çukurova Balkon'da 395 bin liraya 1+1!

İstanbul’un yeni cazibe merkezi Kartal’da Son Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi 19 ve 20 katlı iki blokta toplam 261 konuttan meydana geliyor.

Kartal Centrum projesinin detayları belli oldu!

Şua İnşaat'ın Kartal Centrum projesinde detaylar belli oldu. Karma konsept şeklinde dizayn edilen Kartal Centrum projesi 178 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. İşte merakla beklenen o detaylar..

Türk–Arap Gayrimenkul ve Proje Fuarı'nda Kartal Wings'e yoğun ilgi!

Amad Gayrimenkul‘un Umran Yapı ortaklığıyla geliştirdiği Kartal Wings projesi, Arap ülkesinden fuara katılan firmaların beğenisini kazandı..

Çukurova Balkon'da Öğretmenler Günü kampanyası!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal Merkez'de hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi öğretmenler tarafından yoğun ilgi görüyor.  Çukurova Balkon'da Öğretmenler Günü'ne özel kampanya dönemi başladı.

Çukurova Balkon'da dört seçenekli ödeme kampanyası!

Çukurova Balkon projesi Çukurova Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. İstanbul Kartal Soğanlık'ta yer alan projede dört seçenekli ödeme kampanyası uygulanıyor...

kartal balkon projesi güncel fiyatlar 2017 Haberi

kartal balkon projesi güncel fiyatlar 2017

Kartal Balkon İstanbul projesi 2 etaptan oluşuyor. Projenin ilk etabı 47 adet konuttan oluşurken ikinci etabı 133 adet konuttan meydana geliyor. Teslimlerin başladığı 1 etapta 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. 


4 bin 600 metrekarelik bir alanda yükselen Kartal Balkon İstanbul projesinde 1+1'ler 80 metrekare, 2+1'ler 120 metrekare, 3+1'ler ise 140 metrekare büyüklüğünde. 


2018 yılının sonunda tamamlanması planlanan Kartal Balkon İstanbul projesinin ikinci etabı ise Kartal Yakacık'ta, 2 bin metrekarelik bir arsa üzerinde hayat bulacak. Kartal Balkon İstanbul  projesinin 2. etabında 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunacak. 


Kartal Balkon İstanbul projesi, dairelerin dışında ev sahiplerine deniz manzarası, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve süs havuzu gibi pek çok ayrıcalık sağlıyor. 


Kartal Balkon projesi güncel fiyatlar 2017!


Kartal Balkon İstanbul projesinin şu anda teslimleri yapılan...