17 / 06 / 2024

Kartal Belediyesi çevre ödülü

Kartal Belediyesi çevre ödülü

Uluslararası II. İstanbul Karbon zirvesi, Grand Cevahir Otel'de yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İTÜ desteklikli zirve büyük ilgi gördü.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Metruk bina yıkımında rekoru Kartal’ın!

Kartal'da hem vatandaşlar hem de çevre için tehlike meydana getiren metruk yapılar ile ilgili sürekli bir çalışma modeli geliştiren Kartal Belediyesi 1 sene içerisinde hatırı sayılır sayıda metruk binanın yıkımını yaptı.

Kartal'da madde bağımlılarına mesken olan metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi; ilçe genelinde vatandaşlar ve çevre için tehlikeli olan metruk binaların yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, örnek bir çaba göstererek Yukarı Mahalle Ekim Sokak’ta yer alan metruk bir binayı yıktı. 

Kartal'da boşaltılan 40 metruk bina yıkılıyor!

Kartal Belediyesi’nin; ilçe genelinde vatandaşlar ve çevre için tehlike yaratan metruk binalarla ilgili yaptığı tespit çalışmaları kapsamında 40 bina daha yıkılıyor...

Kartal Belediyesi'nden çöken bina açıklaması!

Kartal Belediyesi, Kartal Orhantepe Mahallesi Sema Sokak'ta meydana gelen bina çökmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Kartal Belediyesi'nden Eczacıbaşı arsası açıklaması!

Kartal Belediyesi Eczacıbaşı Holding'in Kartal arsası ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Kartal Belediyesi 40 yıllık tapu sorununu çözüyor!

Kartal Belediyesi Başkanı Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 15 haftada 2 milyon 769 bin TL ödedi...

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2.6 milyon TL ödedi!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeyi sürdürüyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 14 haftada 2.619.122,94 lira ödedi.

Kartal Belediyesi tapusunu alana 2.1 milyon TL ödedi!

Başkan Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 3 ayda 2 milyon 115 bin TL ödedi...

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2 milyon TL ödedi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2 milyon TL ödedi.

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 1.9 milyon TL ödedi!

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara son 10 hafta içerisinde ödenen rakamlarla birlikte toplamda 1 milyon 944 bin 820,13 TL ödeme yaptı.  

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 1.6 milyon TL ödedi!

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara son 9 hafta içerisinde ödenen rakamlarla birlikte toplamda 1.636.404,49 lira ödedi.

Kartal Belediyesi çevre ödülü Haberi

Kartal Belediyesi çevre ödülü

Çevre Müdürlüğü'nden sorumlu Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars'ın katıldığı sempozyum sonunda verilen ödül töreninde üç ayrı belediyenin farklı projeleri ödüle değer bulundu. 



Kartal Belediyesi "Kırmızı Solucan Projesi"ne "Düşük Karbon Kahramanları Ödülü" verildi. . Kartal Belediyesi'nin yanı sıra ödül alan diğer belediyeler de İstanbul Kadıköy Belediyesi ve Bursa Nilüfer Belediyesi oldu. 



Sempozyumda; bölgesel ve küresel karbon piyasaları hakkında derinlemesine tartışmalardan ders çıkarmak, yeni karbon çerçeveleri olan NMM (yeni Pazar mekanizmaları) ve yeşil iklim fonunun (GCF) tam potansiyelini anlamak, gelişmekte olan karbon piyasalarının potansiyelini tanımlamak, interaktif paneller sırasında uluslararası tanınmışlığa sahip piyasa uzmanlarına sorular yöneltmek, küresel karbon piyasası aktörleriyle ağlar oluşturmak ve ticari olanakları araştırmak, iklim politikasında ve karbon piyasalarında yeni düşük...