16 / 06 / 2024

Kartal Belediyesinin inşa ettiği kreş sayısı

Kartal Belediyesinin inşa ettiği kreş sayısı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, bir olan kreş sayısını on yeni kreş daha yaparak on bire çıkarması ile yeni kreş talepleri de yoğunlaştı. Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz yeni kreşlerin açılması içinde ilgili birimlere talimat verdi.

Airbnb'ye uygun Kartal My Flats projesinde yüzde 50 peşin 18 ay vade avantajı!

Ergaz İnşaat imzasıyla Kartal'da inşa edilen My Flats projesi Airbnb'ye uygun modern konut projesi olarak inşa ediliyor. Tamamı turizm yasasına uygun olarak inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki My Flats projesinde daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

ABD İstanbul Başkonsolosluğu Sarıyer'deki arazisine yeni yapılar inşa ediyor!

Kartal Yuvası olarak da bilinen ABD İstanbul Başkonsolosluğu, Sarıyer'in İstinye Mahallesi'ndeki arazisinde ek bina inşa etmek için İBB İmar Müdürlüğüne başvurdu. İBB'den gerekli izinler alındı...

Ümraniye Belediyesi, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi’nin binasını mı inşa etti?

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi'de (İBB) 43 milyon TL harcayarak kütüphane ve idare binalarını yaptırmıştı. Şimdi de Ümraniye Belediyesinin üniversitenin yeni yerleşkesindeki ana kampüs binasını inşa ettiği iddia ediliyor...

Daire Kartal'a LEED Gold yeşil bina sertifikası!

Bodur Gayrimenkul’ün, Kartal’da inşa ettiği Daire Kartal projesi, LEED Gold (Leadership in Energy and Environmental Design) sertifikasını alarak çevreye duyarlı bir yapı olduğunu göstermiş oldu. 

Ceylan İnşaat Zer Kartal fiyatları!

Zer Kartal Konutları 1+1'den 3+1'e kadar tasarlanıyor. Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor...

Kartal Tual Adalar’a avukat ve doktorlardan yoğun ilgi!

Dağ Mühendislik, Kartal’da inşa ettiği Tual Adalar projesiyle avukat ve doktorların ilgi odağı oldu. Kartal Adliyesi ve hastanelerin bulunduğu Kartal bölgesi en çok kazandıracak lokasyonlardan biri olarak yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Altaylar İnşaat Altay Park Kartal Ocak'ta teslim!

Altaylar İnşaat İş Ortaklığı tarafından Kartal'da inşa edilen Altay Park projesinde 26 daire yer alıyor. Projede teslimlerin Ocak ayında yapılması hedefleniyor.

TOKİ, Ordu Perşembe'de 1.500 konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Perşembe Belediyesinin ortaklaşa yapacakları bin 500 adetlik konut inşaatında başvuru süresi sona erdi.

Propa Plus Kartal’da inşaat başlıyor!

Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Kartal’da inşa edeceği yeni projesinin yapı ruhsatını alan Propa İnşaat, konut ve ticari birimlerden oluşacak Propa Plus Kartal projesinin satışlarına çok yakında başlayacak.

Burj El İstanbul Projesi Kartal'da inşa edilecek!

İsttanbul Yapı, Avrupa ve Ortadoğulu yatırımcıların şimdiden yoğun ilgi gösterdiği Burj El İstanbul projesini Kartal'da inşa etmeye hazırlanıyor.

Propa İnşaat Kartal projesinde sona yaklaştı!

İnşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Propa İnşaat, Kartal'da inşa edeceği projenin mimari çalışmalarında sona yaklaştı.

Propa İnşaat'ın Kartal projesinin lansmanı Eylül'de yapılacak!

Propa İnşaat, Kartal’da inşa edeceği yeni projesinin mimari çalışmalarında sona yaklaştı. 35 katlı kuleden oluşacak projenin geliştirilmesinde mimari açıdan dünyada örnek teşkil eden projeler esas alındı.

Propa İnşaat Kartal projesinde sona gelindi!

Propa İnşaat, Kartal’da inşa edeceği yeni projesinin mimari çalışmalarında sona yaklaştı. 35 katlı kuleden oluşacak projenin geliştirilmesinde mimari açıdan dünyada örnek teşkil eden projeler esas alındı.

Kartal Belediyesinin inşa ettiği kreş sayısı Haberi

Kartal Belediyesinin inşa ettiği kreş sayısı


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi’ne ait 2009 yılına kadar bir olan kreş sayısını on yeni kreş daha yaparak on bire çıkarması ile yeni kreş talepleri de yoğunlaştı. Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz yeni kreşlerin açılması içinde ilgili birimlere talimat verdi. 


2015 yılı sonuna kadar yeni kreşlerinde eklenmesi ile Kartal Belediyesi bu bağlamda örnek kreş uygulaması yapan belediye olarak öncü konumunu devam ettirmeyi hedefliyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kreşleri anneler için çalışma, gezme, sanatsal etkinliklere katılma gibi doğal taleplerin de yanında sosyalleşme adına önemsediğini belirtti. Kartal Belediyesi olarak kreşlerin bakım uygulamasına saatlik bakımı da eklediklerini ve kreşlerde bu uygulamanın ilgi bulduğunu da söyledi. Kreş Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, kreşlerde ‘biz...