02 / 05 / 2024

Kartal Çukurova Tower telefon

Kartal Çukurova Tower telefon

Çukurova Tower adres bilgileri kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor.Çukurova Tower Rezidans Kartal kapsamında yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 252 bin liradan başlıyor

Çukurova Tower Residence nerede?

Çukurova Tower Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Çukurova Tower Residence projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 225 bin TL'den başlıyor

Çukurova Tower vaziyet planı!

Yüzde 1 peşinat avantajının yer aldığı Çukurova Tower vaziyet planı için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Çukurova Tower ulaşım!

Çukurova Tower ulaşım , adres ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Çukurova Gayrimenkul imzasıyla yükselen Çukurova Tower Kartal'da inşa ediliyor...

Kartal Çukurova Tower ulaşım!

142 bin liradan başlayan fiyatlarla satışların sürdüğü Kartal Çukurova Tower ulaşım bilgisinin detayları haberimizde yayınlanıyor...

Kartal Çukurova Tower telefon!

Dairelerin minimum 142 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı Kartal Çukurova Tower telefon: 0216 517 55 55

Çukurova Tower'da son daireler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower'da kalan son daireler için satış süreci devam ediyor. Projede fiyatlar 260 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

Kartal Çukurova Tower'da son daireler satışta!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da kalan son daireler alıcılarını bekliyor. Banka kredisi ile projede ev sahibi olunabiliyor..

Kartal Çukurova Tower'da 260 bin TL'ye!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire sahibini bekliyor. Projede fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor..

Kartal Çukurova Tower fiyat 2018!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower'da hemen teslim daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor..

Çukurova Tower’da son 9 daire satışta!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen Çukurova Tower’daki son 9 dairesini avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, 253 konuttan meydana geliyor.

Çukurova Tower Kartal'da son 10 daire için kampanya!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Tower’da son 10 daire için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay boyunca sıfır faiz uygulanan Çukurova Tower’ın en önemli avantajlarından biri oturuma hemen başlanabiliyor olması…

Kartal Çukurova Tower iletişim!

Kartal Çukurova Tower iletişim için 0216 517 55 55 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 36 katlı tek blok halinde inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Kartal Çukurova Tower!

Kartal Çukurova Tower 'da daire teslimleri hemen yapılıyor. Bağdat Caddesi’ne 15 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Kartal Çukurova Tower satış ofisi!

Kartal Çukurova Tower satış ofisi ile 0216 517 55 55 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplamda 253 adet daireden meydana gelen proje 7 bin 68 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Kartal Çukurova Balkon'da teslimler Haziran 2017'de!

ÇUKUROVA Kent Yapı, Çukurova Tower'ın ardından Kartal'da yeni bir projeye daha başladı. Çukurova Balkon, 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde 18 ve 19 katlı 2 bloktan oluşuyor.

Çukurova Tower'da kolay yaşam!

Kartal'ın en yüksek rezidansı olan adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor.

Çukurova Tower’da Back Up Concierge hizmeti sunuluyor!

Kartal’ın en yüksek rezidansı olan adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor...

Kartal Çukurova Tower telefon Haberi

Kartal Çukurova Tower telefon

Çukurova Tower projesi, Kartal'da Anadolu Yakası'nde yer alıyor. Çukurova Tower adres bilgileri öncesinde projeden bahsedelim.


Çukurova Tower Kartal satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1'lerden meydana geliyor. Projede 253 daire yer alıyor. 


Çukurova Tower Kartal Evleri, Çukurova Gayrimenkul tarafından yükseliyor. Projede basketbol sahası, voleybol sahası, oyun alanları, yüzme havuzu,  kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve fitness center bulunuyor. 


Çukurova Tower Rezidans Kartal fiyat listesi!

Stüdyo dairelerin fiyatları 149 bin liradan, 

1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 252 bin liradan, 

2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 365 bin liradan,

3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 565 bin liradan başlıyor. 


Çukurova Tower Rezidans Kartal ödeme koşulları kapsamında banka kredisiyle ya da firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor. Çukurova Tower Rezidans Kartal teslim tarihi Ekim 2014 olarak planlanıyor. 


Çukurova Tower adres bilgileri!

Çukurova Tower...