05 / 05 / 2024

Kartal Enerji Nakil Hattı imar planı ne zaman askıya çıktı

Kartal Enerji Nakil Hattı imar planı ne zaman askıya çıktı

Kartal Belediyesi, UİP-7342 PİN Numaralı Enerji Nakil Hattı Altında Kalan Parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin 25 Ocak 2015'te askıdan indirileceğini duyurdu. İmar planı, 25 Aralık 2014'te askıya çıkarıldı.

Taf Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Taf Enerji Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Davut Nişancı ve Hatice Nişancı ortaklığında kuruldu.

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Gücüncü tarafından kuruldu.

Çekmeköy 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, 380 kV Akçakoca - Karasu - Çekmeköy Enerji Nakil Hattı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 580 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal, Muhammet Emin Kartal, Murat Demir, Ömer Ağırman ve Üsame Kartal ortaklığında kuruldu.

Ake Enerji Kimya Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ake Enerji Kimya Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Sırımsı tarafından kuruldu.

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Doğal gazda Türkiye merkez ülke olacak!

Türkiye'nin 7 enerji nakil hattı bulunuyor ve petrol ve doğal gaz rezervlerinin neredeyse yüzde 60'ına denk gelen bir coğrafi alanda yer alıyor bu yüzden enerji de merkez ülke olabilme ihtimali bulunuyor. Doç. Dr. Levent Yılmaz "Türkiye bir geçiş rotası değil. Net bir şekilde ticaret merkezi olarak

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Uğurlu tarafından kuruldu.

Cbb Enerji Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cbb Enerji Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün KArtal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berk Keskin ve Tuğçe Özdemir ortaklığında kuruldu.

Defıc Globe Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Defıc Globe Enerji Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özbey Yıldız, YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri Anonim Şirketi ve Emsolt Investments Bv. ortaklığında kuruldu.

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Karateke ve Şehri Şirin tarafından kuruldu.

Hatay Belen ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Hatay sınırları içerisinde tesis edilecek olan 9H2098 Kıcı Mahallesi Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep sınırları içerisinde tesis edilecek olan 8G7808 PS-4B TM-Elif DM Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kartal Enerji Nakil Hattı imar planı ne zaman askıya çıktı Haberi

Kartal Enerji Nakil Hattı imar planı ne zaman askıya çıktı

Kartal Belediyesi, UİP-7342 PİN Numaralı Enerji Nakil Hattı Altında Kalan Parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğini 25 Ocak 2015 Pazar günü askıdan indiriyor. 


Kartal Enerji Nakil Hattı imar planı tadilatı, 17 Ekim 2014'te onaylandı ve 25 Aralık 2014'te ilanen askıya çıkarılmıştı.


Emre Kulcanay /...