17 / 05 / 2024

Kartal Fore Kazık Ve İnşaat iletişim

Kartal Fore Kazık Ve İnşaat iletişim

Kartal Fore Kazık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Selçuk Avcı tarafından Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gürcüoğlu tarafından kuruldu.

Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta açtı!

Türkiye'nin katılım bankası olan Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta hizmete açtı.

Kartal Soğanlık nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı!

Kartal Soğanlık 8363 ada, 1 parsel, 8364 ada, 1, 2 parseller, 5688 ada, 7, 8 ve 9 parsellerin bir kısmı 2373 ada, 499, 148 parseller ve 1625 ada, 34 parselin bir kısmı ile bir kısım kadastral boşluğa ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı 11 Mart 2019 tarihinde askıda..

AKM'de kazık çakma ve hafriyat çalışmaları başladı!

Atatürk Kültür Merkezi Projesi kapsamında yeniden inşa edilmesi planlanan merkezde, kazık çakma ve hafriyat çalışmaları başladı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kazı ve kazık çalışmaları tamam!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde incelemeler yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, köprünün deniz içerisinde yapılmış temel iyileştirme amaçlı kazı ve kazık çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. .

Uzman Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Soğanlık Şubesi açıldı!

Uzman Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Soğanlık Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Tibet Kartal Danışmanlık Emlak Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tibet Kartal Danışmanlık Emlak Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Tibet Kartal tarafından kuruldu. 

Kartal Soğanlık'taki park alanı imara açıldı!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş zamanında veto edilen imar dosyalarından Kartal Soğanlık'taki bir parkı imara açan plan değişikliğini İBB Meclisi üçüncü kez onayladı.

Kartal Fore Kazık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Fore Kazık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Selçuk Avcı tarafından Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gün Fore Kazıkları İnşaat Nakliyat Hafriyat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Fore Kazıkları İnşaat Nakliyat Hafriyat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Gündoğdu tarafından kuruldu. 

Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar projesi 2018 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek. Peki Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Marine Loft Kartal satılık!

Marine Loft Kartal satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde tasarlanıyor. Marine Loft projesinde konutların yanı sıra 7 adet dükkana da yer veriliyor...

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için kazık çakılıyor!

Eminönü - Alibeyköy Tramvay Hattı'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Tramvay hattı için Balat ve Eyüp sahilinde kazık çakma işlemleri başladı. 

Kartal Fore Kazık Ve İnşaat iletişim Haberi

Kartal Fore Kazık Ve İnşaat iletişim

Kartal Fore Kazık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Avcı tarafından kuruldu. 

Kartal Fore Kazık Ve İnşaat Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Kartal Fore Kazık Ve İnşaat Limited Şirketi adres: Pirinççi Mah.Genç Osman Cad. No.3/1 Eyüpsultan