03 / 05 / 2024

kartal hastanesi yenilenecek

kartal hastanesi yenilenecek

Yeniden inşa edilecek olan Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi olası bir depremin ardından kesintisiz hizmet verebilecek

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dev sağlık yatırımlarından biri olan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nin resmi açılış töreni gerçekleştirildi. 

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi açılıyor!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yeni binası ve tesisleriyle açılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden mesaj paylaştı...

Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni binasına taşınıyor!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, mart ayında açılan yeni binasına bugün taşınıyor.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'ne EDGE Yeşil Bina Sertifikası!

Deprem güvenliği düşünülerek yıkılıp yeniden inşa edilen Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye’nin ilk, dünyanın ise en büyük EDGE Yeşil Bina sertifikalı hastane yapısı olma özelliğini taşıyor.

TOKİ Kartal'daki yıkılan binaları yeniden inşa edecek!

Kartal Orhantepe'de çöken binanın çevresinde yer alan binalar kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ tarafından yenilenecek.

Kartal'da çöken binada yaralananlardan 2'sinin durumu ciddi!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Recep Demirhan, "Hastalarımızın 7'si yoğun bakımda yatıyor, bunlardan 2'sinin durumu oldukça ciddi. Diğer 5 hastamızın durumu daha iyiye gidiyor." diye açıklama yaptı. 

Kızılay Özel Kartal Hastanesi açıldı!

Kızılay Özel Kartal Hastanesi, daha önce tıp merkezi olarak kullanılan binada hizmete açıldı.

Kartal Yavuz Sultan Selim Hastanesi’nin arsasına konut mu yapılacak?

CHP’li Kartal Belediyesi, Yavuz Selim Kartal Devlet Hastanesi’nin bulunduğu bölgeyi ‘riskli alan’ ilan etti. Konut alanı olarak düzenlenen bölgeye 120 metre yüksekliğinde 30 katlı rezidansların yapılacak olması ise tepkilere neden oldu.

Kartal'da 20 gecekondu dönüşüm kapsamında yıkılacak!

Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri ve çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kartal'da 20 gecekondu dönüşüm kapsamında yenilenecek.

Kartal’daki yapılaşma durduruldu!

İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı’na ait Kartal’daki dini tesis alanındaki yapılaşma yargı tarafından durduruldu. İBBİ tesis alanını “Özel Sosyal ve Kültürel Tesis Alanı”na dönüştürmeyi planlıyordu.

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin ihalesi yakında!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal'da yaptığı konuşmasında Sancaktepelilere şehir hastanesi müjdesi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan," Samandıra'ya şehir hastanesi inşa edeceğiz. Şu anda ihalesi yapılmak üzere" dedi.

Akşehir Devlet Hastanesi yenilenecek!

Yalvaç’ta yıllardır atıl durumdaki iki eski hastane binasının akibeti belirsizliğini korurken komşu ilçe Akşehir’de eski hastane binası tekrar halkın hizmetine sunulacak.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'nin ek binası hizmete açıldı!

OHAL Kararnamesi kapsamında Hazineye devredilen Fatih Üniversitesi Sema Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek hizmet binası olarak yeniden hizmete başladı.

kartal hastanesi yenilenecek Haberi

kartal hastanesi yenilenecek

DR. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeniden inşa edilecek. Yeni hastane, olası bir depremin ardından kesintisiz servis verebilecek. Başhekim Doç. Dr. Recep Demirhan, 920 yataklı genel hizmet ve eğitim araştırma hastanesi olarak planlanan yeni hastanenin, tüm odalarının nitelikli hasta odası tanımına uygun olarak yapılacağını, hastanenin mevcut 60 bin metrekare olan toplam kapalı alanı 180 bin metrekareye çıkarılacağını...