19 / 05 / 2024

Kartal Huzurevi telefonu

Kartal Huzurevi telefonu

3. dönem toplantısı Kartal Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen "R2 CITIES Yerleşim Alanlarının Yenilenmesi: Sıfır Enerji Tüketen Şehirlere Doğru" projesi kapsamında Kartal, Türkiye'nin ilk sıfır enerji tüketen şehirlerinden biri olacak.

Kartal-Kaynarca Metro Hattı imar planı değişikliği askıda!

Maltepe ilçesi, Kartal-Kaynarca Metro Hattı'na ait Huzurevi istasyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Kartal Yaşlı Bakım ve Huzurevi inşaatında son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ilçede hayata geçirilen yatırımları inceledi. Başkan Öz, yetkililerden inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Kartal Belediyesi'nin huzurevi projesi hızla ilerliyor!

Kartal Belediyesi’ne ait Yaşlı Bakım ve Huzurevi binasında ve Kartal’da bulunan iki yapı bloğunda led aydınlatma, izolasyon, solar panel ve mekanik sistem iyileştirmelerini içeren enerji verimliliğine yönelik uygulamalar yapılıyor.

Kartal Yaşlı Bakım ve Huzurevi projesinde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Hürriyet Mahallesi’nde tadilatı devam eden ‘Yaşlı Bakım ve Huzurevi’ binasının inşaatını ziyaret etti. Öz, çalışmaları yakından inceleyerek yapılması gerekenler hakkında talimat verdi.

Teras Kule Kartal satış ofisi!

Teras Kule Kartal satış ofisi irtibat telefonu 0216 399 80 80 olarak belirlendi. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde inşa edilecek projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Kartal AND Pastel Esentepe iletişim!

Kartal AND Pastel Esentepe iletişim için 0850 393 40 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Satış fiyatlarının 290 bin TL'den başlangıç gösterdiği projenin arsa alanı 45 bin metrekareden oluşuyor.

DKY Ada Evleri Kartal satış ofisi!

DKY Ada Evleri Kartal satış ofisi irtibat telefonu 444 9 359 olarak belirtiliyor. İstanbul Kartal Esentepe'de inşa edilecek projede 740 adet konut bulunuyor.

Kartal Teras Kule satış ofisi!

Kartal Teras Kule satış ofisi iletişim için 0216 399 80 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Gedik Üniversitesi'nin karşı tarafında hayata geçirilecek proje Dap Yapı imzası taşıyor.

Yakacık Hill Kartal iletişim!

Yakacık Hill Kartal iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 90 61 olarak belirtiliyor. Almalar, İskurt ve Nergo imzası taşıyan proje 5 bin 821 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Kartal Tual Adalar Yakacık satış ofisi!

Kartal Tual Adalar Yakacık satış ofisi telefonu 444 9 213 olarak belirtiliyor. 6 blok halinde hayata geçirilen projede dairelerin alanları 75,43 ile 185,86 metrekare arasında değişiyor.

Hill Kartal Yakacık satış ofisi!

Hill Kartal Yakacık satış ofisi iletişim için 444 90 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2 blok şeklinde dizayn edilen projede 193 adet konut yer alıyor.

Esentepe DKY Ada Kartal satış ofisi!

Esentepe DKY Ada Kartal satış ofisi telefonu 444 9 359 olarak belirtiliyor. E-5'e 1,5 kilometre mesafede olan proje 19 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal iletişim!

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal iletişim için 444 90 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 5 bin 821 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor.

Kartal Huzurevi telefonu Haberi

Kartal Huzurevi telefonu

3. dönem toplantısı Kartal Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen "R2 CITIES Yerleşim Alanlarının Yenilenmesi: Sıfır Enerji Tüketen Şehirlere Doğru" projesi kapsamında Kartal, Türkiye'nin ilk sıfır enerji tüketen şehirlerinden biri olacak. Avrupa Birliği destekli proje 3 ülkede 3 pilot şehir kapsıyor. 


Türkiye'den Kartal, İtalya'dan Cenova ve İspanya'dan Valladolid bölgelerinin yer aldığı projenin toplantısı için Kartal'a gelen heyet, çevreci yapılara dönüştürülecek Kartal Huzurevi'ni ve diğer 2 binayı inceledi, proje kapsamında ilk aşamada Kartal Yakacık Huzurevi'nin çevreci bir yapı olarak yeniden tasarlanması planlanıyor.  Projenin Kartal ile ilgili bölümüyle ilgi veren Başkan Altınok Öz, "Bu proje Valladolid, Cenova ve Kartal'ın. Proje, Avrupa Birliği'nin ısı yalıtımı, enerji verimliliği üzerine yapmış olduğu bir proje. Bu projenin içerisinde Kartal Belediyesi olarak 20 bin metrekarenin izolasyonunu başlattık. Proje kapsamında...