08 / 05 / 2024

kartal inşaat izmir Stüdyo 35

kartal inşaat izmir Stüdyo 35

Çeyrek asırdır Karşıyaka’da faaliyet gösteren Katal İnşaat, Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde, yepyeni bir projeye imza atıyor. Stüdyo 35 İzmir Çiğli'de Kartal İnşaat tarafından yükseliyor.

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 580 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal, Muhammet Emin Kartal, Murat Demir, Ömer Ağırman ve Üsame Kartal ortaklığında kuruldu.

İstanbul Kartal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Kartal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Uludeveci tarafından kuruldu.

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohsen Rezaeı tarafından kuruldu.

Axis Kartal İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axis Kartal İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kartal tarafından kuruldu.

Kartal Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Kartal'da inşaat işçisi 12’nci kattan düşerek öldü!

İstanbul'un Kartal ilçesinde bir inşaatta çalışan işçi 12’nci kattan düşerek hayatını kaybetti. Genç inşaat işçisinin yakınları sinir krizi geçirdi.

Kartal’da inşaatın istinat duvarı çöktü!

İstanbul'da son günlerde sıkça yaşanan çökme olaylarına bir yenisi daha eklendi. Kartal Yeni Mahalle'de dün saat 16.00 sıralarında bir inşaatın istinat duvarı çöktü.

KİPTAŞ Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat başlıyor!

KİPTAŞ'ın Kartal'da planladığı 530 konutluk kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor. Projede teslimler eng eç 2021'de gerçekleşecek..

Kartal Yaşlı Bakım ve Huzurevi inşaatında son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ilçede hayata geçirilen yatırımları inceledi. Başkan Öz, yetkililerden inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Kartal'da inşaat işçilerinin tedbirsizliği tedirgin etti!

Kartal'da 22’inci katlı bir apartmanın inşaatında çalışan işçiler ölümle dans etti. Hiçbir güvenlik önlemi almayan işçilerin rahatlığı vatandaşları rahatsız etti.

Kartal'da kaçırılan inşaatçı iş adamı böyle kurtarıldı!

Kartal'da bir iş adamı sahibi olduğu inşaat firmasının şantiyesinde bazı kişilerce kaçırıldı. Polisin 2 günlük takibinin ardından iş adamı yapılan operasyonla kurtarıldı.

Kartal Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Kartal Belediye Başkanlığı, Kartal'da bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 21 Mart'ta yapılacak inşaatın bedeli 7 milyon 482 bin 377 TL olarak belirlendi.

Kartal'daki inşaat kazası sonucu işçilerin ölümü davasında karar çıktı!

Kartal'da 16 katlı inşaatın en üst katında çalıştıkları iskelenin çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 işçinin ölümüne ilişkin, 3 sanığın 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada karar çıktı.

kartal inşaat izmir Stüdyo 35 Haberi

kartal inşaat izmir Stüdyo 35


Stüdyo 35 projesinde satışlar tamamlandı!

Çiğli'de  3 bin metrekarelik alanda 1+1 100 adet daireden oluşan ‘Stüdyo 35’ evleri, 15 Kasım’da satışa çıkacak. Açık yüzme havuzu, kapalı spor salonu, okuma salonu, 24 saat güvenliği, kapalı ve açık otoparkıyla özellikle öğrenciler için otel konforunda bir yaşam avantajı sunduklarını belirten Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, satış...