15 / 05 / 2024

kartal kiralık ofis fiyatları

kartal kiralık ofis fiyatları

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2016 yılı ikinci çeyrek sonuçlarına bakıldığında, ofis kiraları bir önceki çeyrek dönem verilerine göre artış gösterdi. İstanbul genelindeki 21 ofis bölgesi içinde Esentepe, yine en yüksek kira değerine sahip bölge oldu.

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

İş dünyasında günlük kiralık ofis dönemi!

Kamu ve özel sektörde tasarruf hamlesi başladı. Şirketler maliyet düşürmek için ofis kiralamada günlük hatta saatlik modele geçti...

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları!

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları 5 bin 580 metrekare alana sahip. QNB Finans Kristal Kule'de ofislerin brüt alanları ise 930 metrekare.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

İzpark Kartal satılık ofis fiyatları!

İzpark Kartal satılık ofis fiyatları 975 bin TL + KDV'den başlayarak değişiyor. Ege Yapı'nın projesi İz Park Kartal'da banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

DKY Kartal Business satılık ofis!

DKY Kartal Business satılık ofis fiyatları 722 bin TL'den başlıyor. Aralık 2017 tarihinde teslim edilecek proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

DKY Kartal satılık ofis!

DKY Kartal satılık ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta hayata geçirilen projede 2+1,5'tan 6+1,5'a kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

İstmarina Kartal satılık ofis!

İstmarina Kartal satılık ofis fiyatları metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor. Toplam 100 adet bağımsız birimin yer aldığı proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından inşa ediliyor.

Kartal İz Park ofis fiyatları!

Kartal İz Park ofis fiyatları 900 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 4 blok halinde hayata geçirilen proje İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Soğanlık bölgesinde yükseliyor.

Manzara Adalar Kartal kiralık!

Manzara Adalar Kartal kiralık daire fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İş GYO Manzara Adalar projesi 975 adet konuttan meydana geliyor.

kartal kiralık ofis fiyatları Haberi

kartal kiralık ofis fiyatları

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2016 yılı ikinci çeyrek sonuçlarına bakıldığında, ofis kiraları bir önceki çeyrek dönem verilerine göre artış gösterdi. İstanbul genelindeki 21 ofis bölgesi içinde Esentepe, yine en yüksek kira değerine sahip bölge oldu. Kavacık ve Kartal ise son sıralarda yer aldı. 


REIDIN Ofis Kira Endeksi 2016 ikinci çeyrek sonuçları açıklandı. Toplam 21 ofis bölgesi üzerinden gerçekleştirilen endekse göre, İstanbul geneli ofis kira değerlerinde bir önceki çeyrek dönem verilerine göre üst segmentte yüzde 0.26 alt segmentte ise yüzde 0.57 oranında artış yaşandı.


İlçe ve mahalle resmi sınırları kullanılarak hesaplanan metrekare kira değerleri baz alındığında en yüksek kira gelirine sahip semt yine Esentepe oldu. Esentepe, üst fiyat segmentinde metrekare değerlerine göre 42.51 dolar, alt fiyat segmentinde ise 26.89 dolar ile en...