28 / 04 / 2024

kartal kordonboyu

kartal kordonboyu

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına Cevizli mahallesindeki yıkımla ilgili açıklama yapan Kartal Belediyesi proje alanında dinamit kullanılmadığını belirtti. işte Kartal Belediyesi tarafından yapılan o açıklama...

Kartal Kordonboyu Nazım İmar Planı'nın yürütülmesi durduruldu!

1/500 ölçekli Kartal Kordonboyu Nazım İmar Planı'nın yürütülmesi durduruldu...

Kartal Kordonboyu Mahallesi'nin 1/5000 ölçekli planı askıya çıkarıldı!

Kartal ilçesi, Kordonboyu Mahallesi, 10172 (Eski:1866) ada, 5 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Kartal'ın 3 mahallesindeki riskli alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yukarı Mahalle, Kordonboyu Mahallesi ve Petrol-İş Mahallesi Riskli Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kartal'ın 3 mahallesindeki riskli alanların imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yukarı Mahalle, Kordonboyu Mahallesi ve Petrol-İş Mahallesi Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Kiler GYO Referans Kartal Kordonboyu 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Kartal ilçesi 11236 ada 21 parsel üzerinde geliştirilen Referans Kartal Kordonboyu projesindeki Konutlara ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Körfez GYO Kartal Horizon Sitesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesinde kain Horizon Sitesi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Kordonboyu Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kordonboyu Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Cenk Ceylan ve Hakkı Zeki İmre ortaklığında kuruldu.

Referans Kartal Kordonboyu 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Kartal Kordonboyu Projesine ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Referans Kartal Kordonboyu 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Kartal Kordonboyu projesine ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Kiler GYO faiz kampanyası detayları!

Kiler GYO faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya Referans Kartal Towers, Referans Kartal Kordonboyu projelerinde geçerli.

Kiler GYO, Referans Kartal Kordonboyu'ndaki payının tapusunu aldı!

Referans Kartal Kordonboyu projesindeki Kiler GYO'nun payına düşen bağımsız bölümlerin tapuları Kiler GYO tarafından devir alındı...

Referans Kartal Kordonboyu'ndaki 120 milyon TL'lik ipotek kaydı kaldırıldı!

Referans Kartal Kordonboyu projesi kapsamındaki bağımsız bölümler üzerinde tesis edilmiş olan 120 milyon TL tutarındaki ipotek kaydı kaldırıldı...

Kiler GYO Referans Kartal Kordonboyu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Referans Kartal Kordonboyu projesinin değerleme raporunu yayınladı.

kartal kordonboyu Haberi

kartal kordonboyu


Kartal Belediyesi bir internet sitesinde yer alan haber ve yorumların ardından kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına Cevizli mahallesindeki yıkımla ilgili açıklama yaptı. Kartal Belediyesi yaptığı açıklamada proje alanında dinamit kullanılmadığını belirtti.


Kartal Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Bir internet sitesinde yer alan haber ve yorumların ardından kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur. Bahsi geçen haber gerçeği yansıtmadığı gibi çarptırılarak kamuoyu ile paylaşılmıştır. 


Söz konusu proje; 08.09.2013 planlı alanlar tip imar yönetmeliğine göre incelenmiş olup, 22.01.2016 tarih ve 00-052 ruhsat numarası ile yapı ruhsatı almıştır. Bu doğrultuda inşaat çalışmaları başlamıştır. Ayrıca inşaat sahasında Yapı Denetim Şirket yetkilileri, Şantiye Şefi ve İş Güvenlik Uzmanlarının bulunduğu ve çalışmaların ilgi firmalar tarafından kontrolünün devam ettiği tarafımızca tespit edilmiştir.  Söz konusu proje alanında dinamit...