02 / 05 / 2024

Kartal Kule kampanya

Kartal Kule kampanya

Kartal Kule 'de O faizle A+ home ofis sahibi olunabiliyor. Kartal Kule kapsamındaki A+ ofislerin alanları 70 metrekareden başlıyor ve 130 metrekareye kadar yükseliyor.

Kartal Kule'de yıl sonuna özel! Sıfır faizle ofisler!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul ödülü olan İnternational Property Awards' tan 'Avrupa'nın En İyi Mimarisi' ödülünü alan Kartal Kule, İstanbul'un iş merkezi olarak dikkat çekiyor...

Kartal Kule'deki 11 ofis 9.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 25. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Esentepe Mahallesi 4485 ada 14 parselde yer alan Kartal Kule'deki 11 ofisi 9 milyon 120 bin TL'ye icradan satıyor...

Royal Garden Kartal’da kampanya hareketliliği başladı!

Royal Garden Kartal’da kampanya hareketliliği başladı. Büyük ilgi gören ve satışların yüzde 70’inin tamamlandığı proje, peşin alımlara özel yüzde 15+yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor. Kampanya 15 Eylül tarihine kadar sürecek.

Dap Adam Kule kampanya bilgileri!

Dap Yapı imzasıyla İstanbul Maltepe Dragos'ta hayata geçirilen Adam Kule projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Dap Adam Kule kampanya bilgileri haberimizde yer alıyor.

2017 Adam Kule kampanya!

Dap Yapı imzasını taşıyan proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor. 2017 Adam Kule kampanya bilgileri haberimizde yer alıyor.

DAP Adam Kule kampanya!

"Benim Adam Gibisi Yok" tanıtım filmiyle basına tanıtılan DAP Adam Kule Evleri Dap Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. DAP Adam Kule kampanya detayları haberimizin içinde yer alıyor.

Dap Yapı Adam Kule kampanya!

Dap Yapı Adam Kule kampanya kapsamında 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede home ofis ve konut seçenekleri yer alıyor.

Dap Yapı Adam Kule'de dev kampanya!

"Dap Yapı Adam Kule'de dev kampanya" sloganıyla tanıtılan Adam Kule Residence'de daireler 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Projede 48 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Adam Kule'de lansmana özel kampanya!

DAP Yapı Adam Kule projesi 254 adet daire ve 88 adet home ofisten meydana geliyor. Adam Kule'de lansmana özel kampanya devam ediyor.

Dap Yapı Adam Kule'de lansmana özel kampanya!

Dap Yapı Adam Kule'de lansmana özel kampanya kapsamında 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. 27 katlı tek blok halinde yükselen projede konutların 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor.

Manzara Adalar Kartal kampanya detayları!

İş GYO imzası ile yükselen Manzara Adalar'da en küçük daire 62 metrekare olarak tasarlandı. Proje 5 blok halinde hayata geçiriliyor. İşte Manzara Adalar Kartal kampanya detayları...

Kartal DKY'da kampanya devam ediyor!

DKY İNŞAAT'IN prestij projesi olan Kartal DKY'da yer alan bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğundaki üniteler için başlatılan kampanya devam ediyor.

Royal Garden Kartal kampanya!

13 bin 350 metrekare alan üzerinde inşa edilen Royal Garden projesinden ev alanlara şirket bünyesinde 30 aya sıfır faiz kampanyası uygulanıyor. İşte, Royal Garden Kartal kampanya detayları...

Dap Yapı Adam Kule’de faizi sıfırladı!

Maltepe, Kartal, Pendik hattında geliştirdiği projelere Dragos’ta hayata geçirdiği Adam Kule projesini de ekleyen Dap Yapı, Ramazan ayı dolayısıyla projede kampanya başlattı.

Kartal Kule kampanya Haberi

Kartal Kule kampanya


Kartal Kule projesi, EA İnşaat imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal 'da inşa ediliyor. Kartal Kule 'de O faizle A+ home ofis sahibi olunabiliyor.


Kartal Kule kapsamındaki A+ ofislerin alanları 70 metrekareden başlıyor ve 130 metrekareye kadar yükseliyor. 


EA İnşaat Kartal Kule içinde yer alan A+ ofis katlarının alanları ise 1000 metrekareden başlıyor ve de 6 bin metrekareye kadar yükseliyor. Projede 205 adet bağımsız bölüm yer alıyor.


50 milyon dolarlık yatırım bedeli ile yaşama geçirilen Kartal Kule 'de yüzde 1 peşinatla A+ home ofis sahibi olunabiliyor.


Kartal Kule fiyatlar:

Kartal Kule 'de yer alan 80 metrekarelik ofislerin fiyatları 480 bin liradan başlıyor.  Proje 5 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor.


İnşaat alanı  32 bin metrekare olarak belirlenen Kartal Kule 'de; sekreterya hizmetleri, back office,...