04 / 05 / 2024

Kartal Kule'de yıl sonuna özel! Sıfır faizle ofisler!

Kartal Kule'de yıl sonuna özel! Sıfır faizle ofisler!

Firma: EA İnşaat

Proje: Kartalkule

Dünyanın en prestijli gayrimenkul ödülü olan İnternational Property Awards' tan 'Avrupa'nın En İyi Mimarisi' ödülünü alan Kartal Kule, İstanbul'un iş merkezi olarak dikkat çekiyor...



Kartal Kule İstanbul projesi  EA İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Kartal Kule İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor.



Kartal Kule İstanbul'da, 1000 metrekare ile 6000 metrekare arasında A+ ofis katları, 70 metrekare ile 130 metrekare arasında A+ ofis alternatifleri yer alıyor. 


EA İnşaat projesi Kartal Kule  E-5 Karayolu üzerinde, metronun Soğanlık çıkışında, dünyanın en büyük adliyesi olan Kartal Adalet Sarayı'nın yanı başında, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Pendik Marina'ya ve sahil yoluna 5 dakika mesafede merkezi bir konumda yer alıyor. 



32 bin metrekare inşaat alanına sahip, Kartal Kule'de toplam 205 adet bağımsız bölümden oluşuyor. 50 milyon dolarlık yatırım bedeli hayata geçirilen Kartal Kule İstanbul toplam 5 bin 500 metrekare arazi üzerine inşa ediliyor. 


Kartal Kule projesinde back office, concierge, sekreterya hizmetlerinin yanı sıra, motor yat ve speed boat ile İstanbul'un her yerine deniz ulaşımı, VIP Limuzin araçlarla 24 saat transfer servisi gibi özel hizmetleri mevcut. 


Telefon: 444 26 01   

Web adresi: www.kartalkule.com

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön