18 / 05 / 2024

yıl sonuna özel kampanya

yıl sonuna özel kampanya

Dünyanın en prestijli gayrimenkul ödülü olan İnternational Property Awards' tan 'Avrupa'nın En İyi Mimarisi' ödülünü alan Kartal Kule, İstanbul'un iş merkezi olarak dikkat çekiyor...

Bakan Özhaseki'den deprem konutu açıklaması: 1.240 yerde şantiyemiz var, yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edeceğiz

İller Bankası Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen Türkiye Karbon Piyasası Geliştirme Projesi açılış etkinliğinde yaptığı konuşan Bakan Mehmet Özhaseki yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini müjdeledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılarak konuşma yaptı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız." dedi. 

Zeray İnşaat 18 projesinde yıl sonuna özel yüzde 25 indirim kampanyası başlattı!

Zeray İnşaat, 1 Aralık ve 31 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşen ve konut sahibi olmak isteyenlere 18 ayrı proje için 'Geleneksel Yıl Sonu Kampanyası' başlattı.

Sunrise Rezidans yıl sonuna kadar teslim fırsatıyla satışta! 

Sunrise Rezidans projesinde yer alan konutların yıl sonuna kadar teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sunrise Rezidans'ta konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer: İl genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutu teslim edilecek!

İnşası tamamlanan deprem konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Konuya ilişkin bilgi veren Kahramanmaraş Valisi Ünlüer il genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutunu teslim edileceğini duyurdu.

Bakan Özhaseki’den konut müjdesi! 46 bin konut yıl sonuna kadar hazır olacak!

Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evinin hazır olacağını ifade etti. 200 bin konut inşasının sürdüğünü söyleyen Özhaseki, Yerinde Dönüşüm'e başvuru sayısının da 240 bine ulaştığını aktardı.

Yıl sonuna kadar 10 bin konut hak sahiplerine teslim edilecek!

6 Şubat deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Gaziantep tekrar sanayi, ticaret ve yatırımın merkezi olmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda, yıl sonuna kadar 10 bin civarında ev depremzedelere teslim edilecek.

Cumhuriyet'in 100. yılına özel 5 TL'lik madeni hatıra parası basıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılına özel 5 TL madeni tedavül hatıra parası basıldığını açıkladı. Buna göre "5 Türk lirası" hatıra parası 29 Ekim'de yarın tedavüle sunulacağı kaydedildi.

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Narlıbahçe Evleri'nde Cumhuriyetin 100. yılına özel kampanya! Tüm dairelerde 100 bin TL indirim fırsatı!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Tüm daireler için 100 bin TL indirim fırsatı ve 10 daire için de ekstra yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Arçelik Su Arıtma Sistemleri'nde Cumhuriyetimizin 100. yılına özel yüzde 20'ye varan indirim fırsatı!

Arçelik'ten su arıtma cihazı almak isteyenler için Cumhuriyetimizin 100. yılına Özel yüzde 20 indirim kampanyası sunuyor. İşte kampanyanın detayları ve ürün özellikleri...

İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İBB resmen duyurdu! İşte Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz müzeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattığını duyurdu. Peki İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İşte ücretsiz müzeler...

yıl sonuna özel kampanya Haberi

yıl sonuna özel kampanya

Kartal Kule İstanbul projesi EA İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kartal Kule İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor.



Kartal Kule İstanbul'da, 1000 metrekare ile 6000 metrekare arasında A+ ofis katları, 70 metrekare ile 130 metrekare arasında A+ ofis alternatifleri yer alıyor. 


EA İnşaat projesi Kartal Kule  E-5 Karayolu üzerinde, metronun Soğanlık çıkışında, dünyanın en büyük adliyesi olan Kartal Adalet Sarayı'nın yanı başında, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Pendik Marina'ya ve sahil yoluna 5 dakika mesafede merkezi bir konumda yer alıyor. 



32 bin metrekare inşaat alanına sahip, Kartal Kule'de toplam 205 adet bağımsız bölümden oluşuyor. 50 milyon dolarlık yatırım bedeli hayata geçirilen Kartal Kule İstanbul toplam 5 bin 500 metrekare arazi üzerine inşa ediliyor. 


Kartal Kule projesinde back office, concierge, sekreterya hizmetlerinin yanı sıra, motor...