27 / 04 / 2024

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.



6 Şubat'taki depremlerden ikincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutu Cumhuriyet'in 100. yılına özel hak sehiplerine teslim edilecek.

ELBİSTAN'DAKİ 126 KONUT HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLECEK!

Elbistan'ın Karaelbistan Mahallesi'nde 5 katlı inşa edilen deprem konutlarının dış cephe boya işlemleri tamamlandı. Elektrik, su tesisatları da biten dairelerin mutfak dolapları, doğal gaz petekleri takıldı, mobilyaları tek tek yerleştirildi.

Çevre düzenlemesinin devam ettiği 126 daireden oluşan 6 bloklu alana çocuk oyun grupları, kamelyalar konularak fidanler dikilmeye başlandı.

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan da Cumhuriyet in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

ÇALIŞMALAR SÜRATLA DEVAM EDİYOR!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, AA muhabirinin sorularını yanıtlarak, deprem felaketinin yaralarını sarmak, izlerini ortadan kaldırmak için çalışmalarına süratla devam ettiklerini açıkladı.

Elbistan'daki 40 bin bağımsız bölümden 20 bininin depremden etkilendiğini belirten Gürbüz, devletin tüm imkanları ile afetzedelerin yanında olduğunu dile getirdi.

Deprem konutlarının inşasındaki çalışmaların son sürat devam ettiklerini anlatan Gürbüz, konutlar ile ilgili son bilgileri paylaştı.

Gürbüz, 1 Nisan'da temellerinin atıldığı konutların teslimata hazır olduğunu dile getirdi.

Gürbüz konuyla ilgili olarak ''6 bloku inşallah Cumhuriyet'imizin 100. yılına yakışır bir şekilde vatandaşlarımıza teslim edebilmek için güçlü bir çalışma ve çaba var. Peyzaj, çevre düzenlemeleri ve altyapı çalışmalarında sona geldik. Cumhuriyet'imizin 100. yılına ulaştıralım istedik.'' dedi.

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan da Cumhuriyet in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Aslında daha fazla sayıda konutun da hazır olduğunun altını çizen Gürbüz ince işçiliklerin ve diğer teknik detaylar hazırlandığını açıklayarak ''

Gerçekten çok büyük devletiz. 6 ay gibi kısa sürede bu sokak oluşturuldu. Sayın Cumhurbaşkanı'mıza Elbistanlılar olarak müteşekkiriz." ifadelerini kullandı.

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Bakan Mehmet Özhaseki’den deprem konutlarına ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Deprem bölgesine dev ödenek! Bütçenin yüzde 14,4’ü deprem bölgesine!

Geri Dön