27 / 04 / 2024

Wyndham Grup düğmeye bastı: Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka!

Wyndham Grup düğmeye bastı: Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka!

Wyndham Grup düğmeye bastı. Türkiye'de hedef büyüten dev otel zinciri Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka için harekete geçti.



Dünyanın en büyük otel zincirleri arasında yer alan Wyndham Grup, Türkiye'de hedef büyüttü. Cumhuriyet'in 100'üncü yılını 105 otelle karşılayan dev otel şirket, 'Türkiye Yüzyılı'na da iddialı bir giriş yaptı. 

5 sene gibi kısa sürede otel sayısını 150'ye çıkarmayı hedefleyen grup, özellikle ülkenin Anadolu illerini odağına aldı. Wyndham, Wyndham Grand, Ramada by Wyndham, Wyndham Garden, Ramada Encore by Wyndham, Days Hotel by Wyndham, TRYP by Wyndham, Trademark Collection by Wyndham, La Quinta by Wyndham ve Hawthorn Suites by Wyndham olmak üzere 10 markasını Türkiye'ye taşıyan grup, 2022 yılında satın aldığı 'Vienna House' markasını da getirmek için düğmeye bastı.

150 OTELE ÇIKACAĞIZ

Sabah'ın haberine göre Wyndham Hotels&Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis hayata geçirilen projelere ilişkin açıklama yaptı. Dimitris Manikis , Cumhuriyet'in 100'üncü yılını 100 otelle karşılama sözü verdiklerini anımsatarak "Biz bu sözümüzü tuttuk hatta hedeflerimizi de aşarak 105 otele ulaştık" dedi. 

Wyndham Grup içinde Türkiye'nin ayrı bir yerinin olduğunu söyleyen Manikis, "Bu ülkenin turizmde daha yazacak çok hikâyesi var. Biz bu ülkeye sonsuz güveniyoruz. O sebeple yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda beş yıl içinde 150 otele ulaşma hedefi koyduk" şeklinde konuştu.

YENİ HEDEF ANADOLU İLLERİ

Ülkenin hemen her ilinin ayrı bir turizm değerinin olduğunu söyleyen Dimitris Manikis, "O sebeple yatırımlarımızı tüm Anadolu coğrafyasına yaymayı hedefliyoruz" diye kaydetti.

Türkiye'nin 81 ilinde bir markalarıyla bulunmak istediklerini söyleyen Dimitris Manikis, "Önümüzdeki dönemde başta Doğu Anadolu illeri olmak üzere otellerimizin inşa edilmiş olduğunu göreceğiz" dedi. 

Manikis, 6 Şubat 2023'te meydana gelen deprem felaketinden sonra yaptıkları çalışmaları ise şöyle özetledi: "Bir çok şehrimizdeki otelimizde depremzedelerimizi ağırladık. Şimdi bu şehirlerin yeniden inşası için devlet çok güçlü çalışıyor. Biz de bu güzel şehirlerin yeniden hayat bulması ve turizme kazandırılması için grup olarak çalışacağız."

Akaryakıtta şok! 1 litre benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar? İndirim ya da zam geldi mi? 

Altın fiyatları yükseliyor! 8 Ekim 2023 son dakika gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları!


Geri Dön