28 / 04 / 2024

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yıla özel açıklama: Deprem dirençli kentler oluşturmayı başaralım!

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yıla özel açıklama: Deprem dirençli kentler oluşturmayı başaralım!

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel açıklama geldi. Görür, Cumhuriyetin 100. yılını kutlayarak, Cumhuriyet'ten çok şey beklediklerini en önemlisinin de ''Deprem dirençli Türkiye'' olduğunu açıkladı.



Prof. Dr. Naci Görür bugün twitter hesabından Cumhuriyet'in 100. yılına özel açıklama yaparak deprem konusuna değindi. Görür, ''En büyük bayramımımız kutlu olsun. Cumhuriyet'imizin 100. yılında artık insalar olmasın'' diyerek deprem dirençli kentlerin önemini hatırlattı.  

DEPREM DİRENÇLİ TÜRKİYE!

Naci Görür bugün şahsi twitter hesabındna yaptığı paylaşımda Cumhuriyet'in 100. yılını kutlayarak önemli konulara değindi.

Görür'ün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde; ''Arkadaşlar, en büyük bayramımız kutlu olsun. Ulu önderimize ve tüm ulusumuza selam olsun. Cumhuriyetten çok şey bekliyoruz ama en önemlisi DEPREM DİRENÇLİ TÜRKİYE. Gelin Cumhuriyetimizin 100. yılında artık İNSANLARIMIZ ÖLMESİN’i başaralım. Deprem dirençli kentler oluşturmayı başaralım. DEPREM DİRENÇLİ KENTLERİ NASIL KURACAĞIMIZI biliyoruz. Yeter ki DEVLETİMİZ istesin VE SİZ TALEP EDEREK GÖZETİM VE DENETİM GÖREVİNİZİ YERİNE GETİRİN.  Bunları yapmak zor değil. ELİNİZDE OY GÜCÜ VAR. Deprem ile ilgili plan ve programı olmayan, bu konuda ciddi olmayan hiç bir partiye oy vermeyin. Sevgiyle'' ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Naci Görür den Cumhuriyet in 100. yıla özel açıklama: Deprem dirençli kentler oluşturmayı başaralım!

İSTANBUL DEPREME HİÇ HAZIR DEĞİL!

Deprem konusundaki uyarı ile gündemden hiç düşmeyen yer bilimi uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul için korkuttuğunu belirterek, İstanbul'un depreme hazır olmadığını söyledi.

Yıllardır kamuoyuna yaptığı uyarılarına rağmen Türkiye'nin depreme hazırlık düzeyini artırmada sesinin ne kadar fark yarattığı konusunda Görür "Çok fazla etkisi olduğunu sanmıyorum" dedi ve "Ne halk düzeyinde ne de yerel yönetimler düzeyinde" diyerek İstanbul'un depreme hazır olmadığını anlattı. 

Özellikle İstanbul için endişe duyduğunu belirten Görür "İstanbul hiç hazır değil" dedi ve açıkladı.  Görür '' Çöken binaların on binlerce insanı enkaz altında bırakacağını ve şehrin dar yollarını tıkayarak kurtarma çalışmalarını ve yardım dağıtımını engelleyeceğini ifade ederek "İstanbul'da kaos olur"  ifadelerini kullandı.

Naci Görür'den tüyleri diken diken eden İstanbul depremi açıklaması: 'Avrupa yakası 9 şiddetinde....'

Deprem uzmanından ürküten uyarı: Bölge daha da sıkıştı! Bu ilde yaşayanlar aman dikkat! 

Geri Dön