27 / 04 / 2024

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

 TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?



Hatay valisi Mustafa Masatlı deprem konutları ne zaman teslim edileceğini söyleyerek, depremzede ailelerin yüzünü güldürdü.   Örnek daireyi inceleyen Vali Masatlı, depremzede çift Nurullah ve Neslihan Bakkal çiftinin de konutlar karşısındaki mutluluğuna şahit oldu.

Depremzede vatandaşlar, inşa edilen konutlar karşısında heyecanlarını dile getirirken enkaz kent Hatay'ın yeniden ayağa kalkması için çalışmalarınıaralıksız sürdüren  Vali Masatlı'ya teşekkürlerini dile getirdiler. 

 TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

32 BİN 609 KONUTUN İNŞAATINA DEVAM EDİLİYOR!

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, kentte 32 bin 609 konutta inşa çalışmalarının devam ettiği belirtti.

Vali Masatlı, yıkım ve enkaz kaldırma faaliyetlerininin ardından barınma konusuna değinerek,  geçici barınma yerleri olan konteyner kentlerimizde misafir ettiğimiz vatandaşların kalıcı konutlara geçebilmeleri için  TOKİ  projeleri çerçevesinde depreme dayanıklı binalar yapılmaya başlandığını katardı.

Şu an için inşasına başlanan kalıcı konut sayısının 32 bin 609 olduğunu söyleyen Vali Masatlı ek olarak plananan konut sayısının 20.759 olduğunu söyledi. 

TOKİ DEPREM KONUTLARI NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK? 

Antakya ilçesi Gülderen mevkiinde 2 bin 665 konutun depremzede vatandaşlara Kasım ayı itibariyle konutların teslim edileceği bildirildi.

Vali Masatlı TOKİ konutlarını teslimi ile ilgili şu ifadeleri kullandı: Kısmet olursa bizim planlamamız Kasım ayı gibi teslimlere başlanır diye düşünüyoruz" dedi.

NURDAĞI'NDA DEPREM KONUTLARI HIZLA DEVAM EDİYOR!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde büyük yıkıma uğrayan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, depremler sonrasında Toplu Konut İdaresince (TOKİ) başlatılan kalıcı konut projesinde 27 bloğun inşaatı hızla devam ediyor.

TOKİ Uzmanı Fatih Taşdemir, ilçede kalıcı konut çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğüne dikkat çekti.  Proje çerçevesinde, 7 blokta temel betonu döküldüğüne vurgu yapan Fatih Taşdemir, açıklamasında "Haftaya kat betonlarını dökmeye başlayacağız. 20 blokta da kazı çalışmaları devam ediyor. Projede 456 konut var" ifadelerine yer verdi. 

TOKİ'nin Nurdağı'ndaki deprem konutları inşaatı tam gaz! 27 blok inşa ediliyor!

TOKİ İstanbul kura tarihlerinde şok! Hemen Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri kuralarına bakın!

TOKİ'nin 188 bin konutu depremde yıkılmadı! TOKİ Başkanı binaların nasıl yapıldığını açıkladı!

Geri Dön