01 / 05 / 2024

kartal kulede bayram kampanyası

kartal kulede bayram kampanyası

EA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kartal Kule projesinde Bayrama özel kampanya 1-15 Ağustos tarihleri arasında ofis alanlara Mykonos veya Kıbrıs tatili hediye. Kartal Kule satış ofisi bayramın 2. ve 3. günü hizmet verecek...

Deluxia Park'ta yüzde 10 indirimli bayram kampanyası!

Deluxia Park'ta yüzde 10 indirimli bayram kampanyası ile ödemeler yapılıyor.  İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde hayata geçirilen proje 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. 

Çukurova Balkon Kurban Bayramı kampanyası 2018!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da inşa edilen Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı kampanyası başladı...

Royal Garden Kartal’da bayram hareketliliği başladı!

Royal Group imzası taşıyan Royal Garden Kartal’da bayram hareketliliği başladı. 5 Eylül'e kadar devam edecek olan yüzde 15+yüzde 5’lik bu kampanya yüksek yatırım değeriyle oldukça avantajlı bir imkan yaratıyor.

Çukurova Balkon’dan Kurban Bayramı kampanyası!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan ve Eylül ayında teslime hazırlanan projesi Çukurova Balkon’da teslime özel başlattığı dört seçenekli kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Çukurova Balkon'dan Ramazan Bayramı’nda 150 bin TL indirim!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan projesi Çukurova Balkon’da başlattığı cazip kampanyayı Ramazan Bayramı’nda da devam ettirerek balkonda bayram havası estiriyor.

Hill Kartal satış ofisi bayramın son günü açık!

İstanbul Kartal'da projelendirilen Hill Kartal'da son evlerin satışına devam ediliyor. Projenin satış ofisi Kurban Bayramı’nın 4. Günü olacak.

Hill Kartal satış ofisi Ramazan Bayramı'nda açık!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile Kartal'da yükselen Hill Kartal'da satış ofisi bayramın 3.günü konut alıcıları için açık tutulacak. Ev almaya gelenlere Ramazan Bayramı'na özel yüzde 10+yüzde 10 indirimle şeker tadında kampanya sunulacak.

Royal Garden Kartal'da 2 oda 1 salonlar 340 bin TL'ye!

Royal Garden Kartal Residence’da sınırlı sayıda 1+1 dairenin yanısıra, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde konutlar bulunuyor. Proje, 30 ve 22 katlı iki ayrı kulede toplam 374 daireden oluşuyor.

DKY İnşaat'ın satış ofisleri Kurban Bayramı'nda açık mı?

DKY inşaat'ın Levent'te Büyükdere Caddesi No.195'te bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler'in satış ofisleri Kurban Bayramı'nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

Royal Garden Kartal'da 340 bin TL'ye 2+1!

Royal Group, İstanbul’un cazibe merkezi Kartal’da yeni bir projeye başladı. Royal Garden Kartal Residence adını taşıyan proje, 30 ve 22 katlı iki ayrı kulede toplam 374 daireden oluşuyor.

Kartal Moment İstanbul'un yüzde 70'i satıldı!

AC Yapı'nın Kartal'da inşasına başladığı Moment İstanbul projesinde yüzde 70 satış oranına ulaşıldı. Proje, 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşuyor.

Çukurova Balkon'da bayram kampanyası!

Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı Çukurova Balkon’un lansmana özel kampanyası Ramazan Bayramı’nda da devam ediyor. Projeden, peşinatsız ve ödemeye bir yıl sonra başlayarak konut sahibi olmak mümkün.

Royal Garden İstanbul Kartal Evleri 2017'de teslim edilecek!

Royal Garden İstanbul Kartal Evleri kapsamında yer alan dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılacak. Proje kapsamında yer alan daireler 20 ve 30 kattan meydana gelen 2 kulede konumlandırılıyor.

kartal kulede bayram kampanyası Haberi

kartal kulede bayram kampanyası


Kartal Kule İstanbul'un Anadolu yakası Kartal'da konumlanıyor. EA İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 5 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Kartal Kule projesinde toplam 205 adet ofis yer alıyor. Karta Kule'de ofislerin alan büyüklükleri 55 metrekare ile 133 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ayrıca Kartal Kule projesinde ofisler 4 metre tavan yüksekliğine sahip.



İstanbul Anadolu Yakasın'da yükselen  EA İnşaat Kartal Kule projesinde 4. kat itibariyle ofisler deniz manzarasına hakim.


Ofis teslimlerinin Şubat 2014'te gerçekleştirileceği Kartal Kule'de ofis fiyatları 480 bin...