27 / 04 / 2024

Kartal Metro Ofis kirası kaç tlden başlıyor

Kartal Metro Ofis kirası kaç tlden başlıyor

Helis Yapı ve Proje Beyaz tarafından Kartal'da hayata geçirilen Helis Metro Ofis projesinde satışlar tamamlandı, kiralamalar başladı. Peki Helis Metro Ofis'te ofis kiraları kaç TL'den başlıyor? Helis Metro Ofis'te ofisler kaç TL'den satıldı?

Bumerang Kartal'da metrekare fiyatları 6 bin 900 liradan başlıyor!

Anadolu Yakası'nın önemli noktası Kartal, yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Bumerang Kartal'da ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatları 6 bin 900 liradan başlıyor.

Teras Kule'de yüzde 5 peşinat fırsatı!

Teras Kule projesi İstanbul Kartal'da ofis ve konut projesi olarak hayata geçirildi. Dap Yapı imzası taşıyan projede yüzde 5 peşinat imkanı bulunuyor...

Pendik-Kadıköy arası metro ile 35 dakikaya iniyor!

Kadıköy-Kartal metro hattı Tavşantepe'ye kadar uzatıldı. Pendik-Kadıköy arası ‘M4 Hattı Tavşantepe, Pendik ve Yakacık’ metro istasyonları ile 35 dakikaya inecek.

Kartal, metro hattıyla yükseliyor!

Kartal-Pendik-Tavşantepe metro hattı pazartesi günü hizmete girdi. Söz konusu metro hattı, Kartal'ın geleceğine bir yıldız daha eklerken, bölgedeki gayrimenkul yatırımlarının da çapını genişletecek...

Pendik-Kadıköy arası metro ile 38 dakika oldu!

Kadıköy-Kartal metro hattının devamını oluşturan Kartal-Tavşantepe hattı dün sabah seferlerine başladı. Vatandaş metroya akın etti. Trafik yoğunluğu nedeniyle zaman zaman saatleri bulan Pendik-Kadıköy arası 38 dakika oldu.

Kartal-Tavşantepe Metro Hattı açıldı!

İstanbul'da Kadıköy-Kartal metro hattının devamı niteliğindeki Kartal-Pendik-Tavşantepe hattında, saat 06.00'da seferler başladı.

Orge Elektrik Kartal-Kaynarca metrosuna hayat verdi!

İstanbul'da Kadıköy-Kartal metro hattının 3 yeni metro isyasyonunu içeren, Kartal Kaynarca hattı,10 Ekim sabahı İstanbullulara hizmet vermeye başlıyor.

Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu yarın açılıyor!

Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu, yarın ulaşıma açılıyor. Kadıköy-Kartal metro hattının devamı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hat, sabah saatlerinden itibaren vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

Kadıköy-Kartal Metro hattında konut fiyatları yükselişte!

İstanbul'da gayrimenkul fiyatları Avrupa Yakası'nda her dönem Anadolu Yakası'na göre yüksek oldu. Ancak bu ezber Kartal-Kadıköy metrosunun 2012'de açılmasıyla bozuldu. Metronun açılmasından sonra Kartal ile Kadıköy arasında konut fiyatları yükselişe geçti

Kartal kentsel dönüşüm ve metroyla 3 yılda yüzde 250 prim yaptı!

Kartal, kentsel dönüşüm ve Kadıköy-Kartal Metro hattının itici gücüyle fiyatları son 3 yılda yüzde 250 primlendi. Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş, şu anda 3500-4500 TL aralığındaki metrekare fiyatlarının hareketlendireceğini söyledi.

Kadıköy - Kartal Metro hattında konut fiyatları hareketlenecek!

Kentsel dönüşüm ve Kadıköy - Kartal Metro hattının itici gücüyle fiyatları son 3 yılda yüzde 250 primlenen Kartal'ın gayrimenkul pazarı, 2016 yılında yeni bir yükseliş ivmesine sahne olacak.

Hill Kartal Yakacık ev fiyatları!

Hill Kartal Yakacık ev fiyatları 225 bin TL'den başlıyor. Kartal Metro istasyonuna 2 dakika yakınlıkta olan projede anahtar teslimlerinin Haziran 2018 tarihi itibariyle gerçekleşmesi planlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı!

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlenen proje Kadıköy-Kartal Metro hattına 150 metre mesafede bulunuyor.

Kartal Metro Ofis kirası kaç tlden başlıyor Haberi

Kartal Metro Ofis kirası kaç tlden başlıyor

İstanbul Kartal'da kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen ofis projesi Helis Metro Ofis'te kiralamalar başladı. Yatırımcısı Helis Yapı ve iş geliştiricisi Projebeyaz Gayrimenkul olan Kartal Helis Metro'da 65 metrekare, 75 metrekare ve 85 metrekare ofisler bulunuyor...



Helis Metro Ofis fiyatlar!


Kiralamaların başladığı Kartal Helis Metro Ofis projesinde 65 metrekare ofis kiraları 1.500 TL'den başlıyor. 



Helis Metro Ofis'te ofis satışları yüzde 90 oranına ulaşında satışlar tamamlandı. Metro Ofis projesindeki ofislerin satış fiyatı ise 422 bin 500 TL'den başlıyordu...



Kartal Helis Metro ulaşım!