30 / 04 / 2024

kartal Mustafa Necati

kartal Mustafa Necati

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; Kartal’ın önemli yatırımları arasında bulunan ve Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden Mustafa Necati Etüt Merkezi ve Sosyal Kültürel Hizmet Binası’nın inşaatını gezdi.

İzmir Mustafa Necati Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Cumhuriyet’in simge ismi Mustafa Necati’nin adını yaşatacak olan kültür merkezini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçe, merkezin tamamlanınca bölgeye nefes aldıracak bir alan olacağını belirtti.

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı bölgesindeki kentsel dönüşüm tamam!

TOKİ Başkan Yardımcısı Mustafa Sungur, "Kartal'daki Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesi meydana geldikten sonra, 33 gün sonra yapım ihalemizi gerçekleştirdik. Martta inşaatına başladığımız projeyi 8,5 ay sonra tamamlayarak ay sonu itibarıyla hak sahiplerine teslim etmiş olacağız" dedi...

Mustafa Necati Kültür Evi TBMM'ye mi tahsis edilecek?

Mustafa Necati Kültür Evi'nin tekrar TBMM Başkanlığına tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü'ndeki Küba Cafe'nin yıkımına tepki!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ndeki bir kafenin belediye ekipleri tarafından yıkılmasına tepki gösterdi 

Beylikdüzü Beylik Pazarı eski yerine taşınacak!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylik Pazarı’nın eski yerine taşınacağını müjdeledi.

Beylikdüzü’ne metro müjdesi!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık yaptığı açıklamada Metrobüs’le aşılan ulaşımdaki sıkıntının ilçeye uzanacak metro ile tamamen son bulacağını söyledi.

Mustafa Necati Işık kimdir?

Mustafa Necati Işık, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mustafa Necati Işık kimdir? Mustafa Necati Işık, bugüne kadar hangi işlere imza attı? 

Kartal, İstanbul'un en çok kazandıran bölgesi olacak!

Mustafa Baygan, Kartal'ın Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgelerinin başında yer aldığını söyledi. Baygan “Yeni konut projelerinin yapılması, komşu bölgelerdeki inşaat satış metrekare fiyatlarının yüksekliği bu bölgeye talebi artırıyor” dedi.

Mustafa Koç Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Konfeksiyon Turizm Madencilik Enerji San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu.

Mustafa Koç Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Konfeksiyon Turizm Madencilik Enerji San.Tic.Ltd.Şti. Mustafa Koç tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Kartal, Orta Mahallesi, Turgut Reis Sokak'ta kuruldu.

Kartal Mustafa Necati Etüt Merkezi'nde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; Kartal’ın önemli yatırımları arasında bulunan ve Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden Mustafa Necati Etüt Merkezi ve Sosyal Kültürel Hizmet Binası’nın inşaatını gezdi.

TC Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

TC Gayrimenkul Anonim Şirketi, Kazım Karabuğa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Kartal, Mustafa Kemal Caddesi, Hukukçular İş Merkezi' nde kuruldu.

Kartal Yapı Proje Gerede'de yeni büro açtı!

Gerede'de inşaat Mühendisi Emrah Gökdemir'e ait Kartal Yapı Proje mühendislik bürosunun açılışı törenle yapıldı. Açılış kurdelesini Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve işletmeci Emrah Gökdemir kesti.

kartal Mustafa Necati Haberi

kartal Mustafa Necati


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; Kartal’ın önemli yatırımları arasında bulunan ve Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden Mustafa Necati Etüt Merkezi ve Sosyal Kültürel Hizmet Binası’nın inşaatını gezdi. Belediye hizmet ve kurs birimleri, spor salonları, çalışma odaları, yemekhane, çamaşırhane ve çok amaçlı salonların olduğu bir etüt merkezi olarak tasarlanan Mustafa Necati Etüt Merkezi’nin çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Altınok Öz, Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan ile birlikte katları tek tek gezerek incelemelerde bulundu.



Kartal...