05 / 05 / 2024

kartal neden cazibe merkezi oldu

kartal neden cazibe merkezi oldu

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ Genel Müdürü Turgay Tanes, yabancıların İstanbul’da ev aldığı lokasyonlara değinerek, "Marmaray sayesinde bölgenin ulaşılabilirliğinin artması da Kartal’ın cazip bir merkez olmasında etkendir” diye konuştu.

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Kartal Belediyesi, ilçe genelinde mahallelerde sürdürdüğü alt ve üst yapı yenilemesinin yanında, vatandaşlar için özellikle deprem anında can ve mal kaybına neden olabilecek binaların yıkımlarını gerçekleştiriyor.

Kartal'da çöken binayla ilgili 15'er yıl hapis!

Kartal’da 21 kişinin yaşamını bina çökmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında kapsamında, 3 şüpheli hakkında “taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma” suçundan 2'şer yıldan 15'er yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Prava Kartal'da ev sahibi olmanız için 5 önemli neden!

Prava Kartal projesinde 4 bin 750 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte Prava Kartal'da ev sahibi olmanız için 5 önemli neden...

Daire Kartal kampanyalı daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da Bodur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Daire Kartal'da yaşam başladı. İşte, Daire Kartal kampanyalı daire fiyatları...

Daire Kartal araba kampanyası 2018!

İstanbul Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da yükselen  Daire Kartal'da konut fiyatları 299 bin TL'den başlıyor..

Kartal Yavuz Sultan Selim Hastanesi’nin arsasına konut mu yapılacak?

CHP’li Kartal Belediyesi, Yavuz Selim Kartal Devlet Hastanesi’nin bulunduğu bölgeyi ‘riskli alan’ ilan etti. Konut alanı olarak düzenlenen bölgeye 120 metre yüksekliğinde 30 katlı rezidansların yapılacak olması ise tepkilere neden oldu.

Cazibe Merkezleri Programı hemen hayata geçirilmeli!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki 23 ilin kapsamı içinde olduğu cazibe merkezleri programındaki gecikme eleştirilere neden oluyor. Cazibe merkezleri programı hemen hayata geçirilmeli.

Royal Group Kartal'da projelere devam ediyor!

Hızlı bir ivme yakalayan inşaat sektörü, 2017’in ikinci yarısında büyümesini sürdürüyor. Büyümenin kendini gösterdiği en hareketli bölge ise Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezi Kartal.

Kartal, İstanbul'un en önde gelen 3 ilçesinden biri olacak!

2. Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nde “Neden Kartal” konulu panele katılan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Turgay Tanes konuşmasında şu görüşlere yer verdi..

Hill Kartal'da satışlar Körfez Geçiş Projesi ile arttı!

Almalar, İskurt ve Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, “Hill Kartal'ın çevresinde yapılan dev yatırımlar projemizde hızlı satışa neden oldu. Şimdiden konutların yüzde 40'ını sattık” dedi.

Daire Kartal satışta! Metrekaresi 4 bin 100 TL!

Kale Grubu şirketi Bodur Gayrimenkul, Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da hayata geçirdiği ilk projesi ‘Daire Kartal’ ile sektöre iddialı bir giriş yaptı.

Kartal'da inşaat iskelesinin çökmesi davasında son durum!

Kartal'da 16 katlı inşaatın en üst katında çalıştıkları iskelenin çökmesi sonucu 3 işçinin hayatını kaybetmesine ilişkin görülen davada sanık Gültekin'in "taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Konut projelerinde fiyatlar son üç yılda neden arttı?

TSKB Gayrimenkul Değerleme büyükşehirleri mercek altına aldı. Son 3 yılda hangi bölgede konut projeleri ortalama ne kadar prim sağladı, fiyatlar neden arttı? Önümüzdeki Uç yıla ilişkin beklentiler neler? İşte cazibe merkezlerinin dünü, bugünü, yarını.

kartal neden cazibe merkezi oldu Haberi

kartal neden cazibe merkezi oldu

Körfez’den gelenlerin gayrimenkul tercihinde Taksim’e olan mesafe ve havaalanına uzaklık, üst segmentte alımda Boğaz manzarası belirleyici unsur oluyor


Türkiye’de ilk 6 ayda yabancılara yapılan konut satışları yüzde 22 artarken, bu oran İstanbul’da yüzde 36’yı buldu. Verilerin yabancıların İstanbul’u tercih ettiklerini gösterdiğini belirten TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, bu tercihte hem turistik hem de yatırım düşüncesinin hakim olduğunu vurguladı.


Körfez ülkelerinden gelen yabancıların İstanbul’da genelde Avrupa yakasına önem verdiğini kaydeden Maya, “Gayrimenkul  tercihinde Taksim’e olan mesafe ve havaalanına olan uzaklık temel belirleyici unsurlar. Daha üst segmentteki alımlarda Boğaz manzarası, projenin segmentasyonu ve içinde barındırdığı olanaklar belirleyici unsurlar olabiliyor” dedi.


Yabancıların ağırlıkla merkezi lokasyonları, rezidans projelerini ve markalı konut projelerini tercih ettiklerini ifade eden Maya, İstanbul’da markalı konut projelerinin ağırlıklı olduğu...