02 / 05 / 2024

Kartal Pega lokasyon

Kartal Pega lokasyon

Uluslararası Fuar Alanına 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 28 ofis ile 11 ticari birim bulunuyor. Kartal Pega ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Kartal Yücel Sitesi projesi nerede? İşte lokasyon!

Bu ay içerisinde satışa sunulacak olan Yücel Sitesi projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Sitesi projesi nerede? İşte lokasyon!

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

Pega Kartal Konutları sahiplerine hemen teslim ediliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan Pega Kartal projesi metroya yürüme mesafesinde inşa edildi...

Pega Kartal Soğanlık güncel fiyatlar!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Pega Kartal Evleri'nde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

İstanbul Kartal'da Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Pega Kartal projesinde yaşam başladı. Pega Kartal Evleri'nde fiyatlar 348 bin TL'den başlıyor...

Pega Kartal’daki Akzirve daireleri yarın satışa çıkıyor!

Akzirve ve Ege Yapı ortak projesi Pega Kartal’da Akzirve dairelerinin satışlarına başlanıyor. DBArchitects Bünyamin Derman imzalı projede 1+1’den 4+1’e kadar değişen oturuma hazır, manzaralı, kazanç potansiyeli yüksek daireler yarından itibaren sahiplerini bekliyor.

Kartal’ın gözdesi Propa Vista olacak!

Son projesi “Propa Vista” için lokasyon olarak Kartal'ı seçen Propa, Kartal'ın İstanbul'un en hızlı dönüşen ve dönüşmeye devam eden ilçesi olmayı başardığını savunuyor. İşte Kartal ile ilgili emlak gerçekleri:

Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projelerinde 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı 2 projesinde ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projesinde 60 ay yüzde 0 faiz oranının yanında peşinatsız vade farksız 36 eşit taksit ile kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları!

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslim edilen Pega Kartal Rezidans'ta banka kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor...

Yakacık Hill Kartal Evleri lokasyon!

Toplam 5 bin 800 metrekare arsa alanına yayılan projede toplam 193 daire yer alıyor. Yakacık Hill Kartal Evleri lokasyon bilgisi kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Hill Kartal Konutları lokasyon!

Ev alanlarının 77.61 metrekareden başladığı proje toplam 193 daireden oluşuyor. Hill Kartal Konutları lokasyon bilgisine göre TEM Otoyolu’na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Ege Yapı Pega Kartal'da yeni yıl fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni yaşam merkezi Kartal’ın muhteşem Adalar ve Marmara Denizi manzaralı projesi Pega Kartal, bölgenin en avantajlı kampanyası ile yatırımcıları hemen teslim ev sahibi yapıyor.

Kartal Mesa Marmara lokasyon!

20 katlı tek bloktan meydana gelen proje Mesa Mesken imzası taşıyor. Projede 105 adet daire bulunuyor. Kartal Mesa Marmara lokasyon bilgisi kapsamında Bağdat Caddesi'ne 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence lokasyon bilgileri!

Toplam 213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Mai Residence lokasyon bilgileri kapsamında Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Kartal Pega lokasyon Haberi

Kartal Pega lokasyon

European Property Awards tarafından 2014'te "Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödülüne sahip olan proje toplam 200 adet daireden meydana geliyor. 


Kartal Pega projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede 28 ofis ile 11 ticari birim de bulunuyor.


Toplam 40 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen projede dairelerin alanları 64 metrekareden başlayıp 204 metrekareye kadar yükseliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede buhar banyosu, sauna, Türk hamamı, çocuk parkı, yürüyüş yolları, restoran ve kafeler, havuz, spor salonu gibi donatılar yer alıyor.


Ulaşım bilgisi kapsamında proje Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika, sahil yoluna 5 dakika, Tekno Park'a 10 dakika, Adliye Sarayı'na 5...