02 / 05 / 2024

Kartal-Pendik-Maltepe bölgesi

Kartal-Pendik-Maltepe bölgesi

Markalı projelerin bir biri ardına sıralandığı Kartal, Pendik ve Maltepe bölgesi yatırımcısına kazanç ve keyifli bir hayatı birlikte sunuyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz, bölgeye adeta talih kuşunun konduğunu söyledi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi kuruldu!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Salih Kenan Şahin, Cevdet Erdöl, Sadrettin Pençe ve Muzaffer Akdoğan ortaklığında kuruldu. 

Pendik Şeyhli Bölgesi Nazım İmar Planı askıya çıktı!

Pendik İlçesi, Şeyhli Bölgesi Nazım İmar Planına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Markalı konutun yeni adresi Kartal ve Maltepe!

Gayrimenkul firmalarının son zamanlardaki gözde adresi Kartal ve Maltepe oldu. Sabiha Gökçen Havaalanı’na kadar uzatılacak metro hattının da bölgedeki gayrimenkul projelerine olan ilgiyi arttırıldığı belirtildi...

Pendik Kurtköy Şeyhli Sanayi Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Pendik İlçesi, Kurtköy Şeyhli Sanayi Bölgesi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu yarın açılıyor!

Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu, yarın ulaşıma açılıyor. Kadıköy-Kartal metro hattının devamı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hat, sabah saatlerinden itibaren vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

Kartal-Pendik-Maltepe bölgesi yatırımları kazandırıyor!

Markalı projelerin bir biri ardına sıralandığı Kartal, Pendik ve Maltepe bölgesi yatırımcısına kazanç ve keyifli bir hayatı birlikte sunuyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz, bölgeye adeta talih kuşunun konduğunu söyledi.

'Kartal Pendik Maltepe üçgeni kazandıracak'

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Kartal'ın sadece bir bölge olarak değil çevresiyle birlikte ele alınması gerektiğini vurgulayarak, Kartal, Pendik, Maltepe üçgeninin kazandıracağını söyledi.

Kartal Sanayi Bölgesi'nde ayda 500 liraya satılık arsa!

Kartal Sanayi Bölgesi'nde yer alan arsalar, 1976 yılında 40 ay vade ile ayda 500 lira taksitle satılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1976 yılında Kartal Sanayi Bölgesi'nde ayda 500 lira taksitle arsa!

Reşat Altın'ın bin 83 liraya satıldığı 1976 yılında, Kartal Sanayi Bölgesi'nde ayda 500 lira taksitle arsa satılıyormuş. Kartal'da peşinatsız, 40 ay vade ile arsa satın almak mümkünmüş.

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi santrallerinde sona geliniyor!

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi 6, Olağan Genel Kurulu 28 Mart 2014 Cuma günü DOSAB Konferans Salonu'nda yapıldı. 75 sanayicinin katıldığı genel kurulda santrallerin sona gelindiği belirtildi.

Memduh Büyükkılıç: Kayseri Serbest Bölgesi İç Anadolu Bölgesi için büyük bir kazanç!

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Serbest Bölgesi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Büyükkılıç, ''Kayseri Serbest Bölgesi’nin Kayseri ve İç Anadolu Bölgesi için bir şanstır." dedi...

Bursa'nın iki sanayi bölgesi Uludağ OSB'de birleşiyor!

GÜSAB ve Kestel 2 No'lu Sanayi Bölgesi Uludağ OSB adıyla birleşecek. Yeni OSB ile 2 bölgedeki firmaların maliyet avantajı yakalayarak rekabet güçlerini artıracağı ifade edildi...

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın çıktı!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nin 3'üncü kısmında Başaranlar Demir Çelik İnşaat Geri Dönüşüm San. Tic. A.Ş.'ye ait açık deponun sağ kısmında plastik maddelerin tutuşması sonucu yangın çıktı

Kartal-Pendik-Maltepe bölgesi Haberi

Kartal-Pendik-Maltepe bölgesi

Markalı projelerin bir biri ardına sıralandığı Kartal, Pendik ve Maltepe bölgesi yatırımcısına kazanç ve keyifli bir hayatı birlikte sunuyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz, bölgeye adeta talih kuşunun konduğunu, keyifli bir hayatın tüm kriterlerinin bir araya toplandığını belirterek, “Kartal-Pendik-Maltepe aksına yönelerek, bir başka yerde fiziksel ömrünü tamamlamış bir konuta yatırım yapmak yerine, yıldızı parlayan bir bölgede, modern bir projede yaşamayı tercih ettiniz. Hem hayat kaliteniz arttı, hem paranız değerlendi. Her yönden kazançlısınız” diye konuştu.


İstanbul’un Anadolu Yakasında markalı projelerin birbiri ardına sıralandığı Kartal, Pendik ve Maltepe, yatırımcının iştahını kabartıyor. Metrobüs, metro ve Anadoluray’la kolaylaşan ulaşım beyaz yakalıların konut satın alma talebini tetikliyor. Son 5 yılda yüzde 200’den fazla artan emlak fiyatları, keyifli ve kazançlı bir hayatı müjdeliyor.

İnşaat...