05 / 05 / 2024

kartal restorasyon

kartal restorasyon

Kartal'ın tarihi dokusu gün yüzüne çıkıyor. Kartal Belediyesi, Çevre ve Kültür Değerleri Koruma Vakfı (ÇEKÜL) ve Tarihi Kentler Birliği işbirliği ile Kartal’da bulunan tarihi mekanlar yeniden eski dokusuna kavuşuyor.

Koçay Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçay Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydin Koç tarafından kuruldu.

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kavakdibi ve Ümit Demir ortaklığında kuruldu.

Keops Restorasyon Ve Yapı Onarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keops Restorasyon Ve Yapı Onarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilge Koçyiğit, Burcu Aydın ve Ramazan Sorhun ortaklığında kuruldu.

Melsa Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Melsa Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Melisa Kabasakal tarafından kuruldu.

Gürmak Restorasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürmak Restorasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Yıldız tarafından kuruldu.

Gürmak Restorasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürmak Restorasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Yıldız tarafından kuruldu.

İshak Paşa Sarayı'nda restorasyon devam ediyor!

Ağrı 'nın Doğubayazıt  ilçesinde bulunan, sarp kayalar üzerine kurulmuş, kartal yuvasını andıran İshak  Paşa Sarayı 'nda restorasyon çalışmaları devam ediyor

Helenium Twins Projesi Kartal'da 4 bin 62 TL taksitle!

Teslimlerin Aralık 2011´de başlayacağı Helenium Twins Projesi Kartal'da 1+1’lerin fiyatları 195 bin TL ile 235 bin TL arasında farklılık gösteriyor

Kartal Kent Plus Evleri'nde 210 bin TL'ye!

Kartal Kent Plus Evleri’nde 55 metrekare 1+1’ler 210 bin TL’den, 85 metrekare 2+1’ler 300 bin TL’den, 124 metrekare 3+1’ler 385 bin TL’den ve 136 metrekare 4+1’ler 440 bin TL’den başlayan fiyatlarla

Beatriz Corredor Sierra Ankara'da restorasyon çalışmalarını inceledi!

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir’in davetlisi olarak Türkiye’de bulunan İspanya İskan Bakanı Beatriz Corredor Sierra, kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını incelemek üzere Altındağ ilçe

Ankara'da tarihi yapıların restorasyon işi ihale edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Hacıbayram Cami Çevresinde bulunan tarihi yapıların aslına uygun olarak, rölöve-restitüsyon-restorasyon ve çevre düzenlemesi işlerini ihale edecek

Helenium Twins'te Kartal'da 235 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Helenium Twins Kartal'da 100 bin TL'lik kredi kullanıldığında 120 ay 1.470 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'lerin fiyatları 195 bin TL ile 235 bin TL arasında değişiyor

Kadıköy-Kartal metro hattıında kayma oldu!

Kadıköy-Kartal metrosu inşaatının Pendik Köprüsü mevkiinde meydana gelen kayma nedeniyle E-5 karayolu trafiğe kapatıldı

kartal restorasyon Haberi

kartal restorasyon


Kartal Belediyesi tarafından gerçekleştirilen projeler ve restorasyon çalışmalarıyla Kartal’da bulunan tarihi çeşmeler, hamamlar ve mekanlar yeniden gün yüzüne çıkıyor. Kartal Belediyesi, Çevre ve Kültür Değerleri Koruma Vakfı (ÇEKÜL) ve Tarihi Kentler Birliği işbirliği ile Kartal’da bulunan tarihi mekanlar yeniden eski dokusuna kavuşuyor.


Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Süzen, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Ömer Fethi Gürer, Feyyaz Kaynak, Şehir planlamacısı Faruk Göksu, Çekül yöneticileri Müvit Bayar, Timur Çelik, Sinan Polvan, Zeynep Biçer, Nurşit Arslan katıldı. Slayt gösterisi eşliğinde sunumun yapıldığı toplantıda belirlenen tarihi yerlerin ÇEKÜL uzmanları desteğiyle restore edilip, eski hallerine kavuşturulması planlanıyor.

Halkı cezalandırıyorlar

Toplantıda konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, bazı çevrelerin partizanlık yaptıklarını,...