06 / 05 / 2024

Kartal sahil hattı

Kartal sahil hattı

Kartal, son yıllarda gayrimenkul açısından büyük bir gelişim gösteriyor. Özellikle bölgedeki sanayi alanlarının dönüşmeye başlaması, hem arsa sıkıntısını sonlandırıyor hem de potansiyelden yararlanmak isteyen inşaat firmalarını bölgeye çekiyor...

Küçükyalı Sahil Kent 4 Sitesi'nde 5 milyon 550 bin TL'ye 2+1!  Yeni proje!

Anadolu yakası sahil hattında hayata geçirilen Sahil Kent 4 Sitesi'nde fiyatlar 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Sahil Kent 4 Sitesi'nde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'na ilişkin "Metro projemiz çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapımını bakanlığımıza devir ettiğimiz Metro projesini yakından takip ediyoruz. İnşallah 2023 yılına yetişe

Cer İstanbul'a ‘Az Katlı Konut Projesi’ ödülü!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markasıhaline gelen Ege Yapı’nın Yedikule sahil hattında hayata geçirdiği Cer İstanbul projesi Dubai Cityscape Awards’ta ‘Az Katlı Konut Projesi’ kategorisinde ödülünün sahibi oldu.

Gebze OSB-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

Kocaeli'de inşaatına başlanılması planlanan Gebze Organize Sanayi Bölgesi (OSB)-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nın yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

Gebze OSB-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nın yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul ve Kocaeli arasında 1 milyon insanı trafik stresinden kurtaracak olan ve yatırım tutarı 5 milyar lirayı bulan Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kartal-İçmeler-Tuzla Enerji İletim hattı imar planı askıda!

Tuzla İlçesi, 154 KV Kartal-İçmeler-Tuzla Brş. N Enerji İletim hattına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Gebze OSB-Darıca Sahil Hattı için bin 500 ağaç taşındı!

Kocaeli metrosunun ilk ayağını oluşturan ve ekim ayında temeli atılan Gebze OSB-Darıca Sahil Hattı'ndaki çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, 2 bin 500 ağacın taşındığı açıkladı.

Gebze-Darıca Sahil hattı metrosunun ihalesi mecliste konu oldu!

Gebze OSB-Darıca Sahil hattı metro projesinin ihalesine ve finansmanı TBMM'de konu oldu. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar proje hakkında Bakan Turhan'a 3 soru sordu...

Metal Yapı, Küçükçekmece’deki Blue Lake projesi için Daikin dedi!

İstanbul’un eşsiz lokasyonlarından biri olan Florya Küçükçekmece sahil hattında yer alan Blue Lake projesinde yaşam başladı.

2017'de İstanbul'dan 6 bin kişi göç etti!

İstanbul, 2 yıldır net göç veriyor. 2016’da 71 bin göç veren İstanbul’dan 2017’de de 6 bin kişi kaçtı. Sahil hattına göç edenler bu bölgelerde konut fiyatlarını artırdı.

Zeytinburnu-Ataköy sahil hattındaki konut projeleri!

Zeytinburnu - Ataköy sahil hattında 60 yeni bina yükseliyor. İşte o projeler...

Kartal-Kaynarca Metro Hattı imar planı değişikliği askıda!

Maltepe ilçesi, Kartal-Kaynarca Metro Hattı'na ait Huzurevi istasyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Kartal sahil hattı Haberi

Kartal sahil hattı

Kartal’da E-5 çevresinde yoğunluk görülürken, sahil hattı da yeni projelerle dikkat çekmeye başladı. Kartal sahil hattı, boğaza eşdeğer olarak nitelendirilmeye başlandı.


Kartal, son yıllarda gayrimenkul açısından büyük bir gelişim gösteriyor. Özellikle bölgedeki sanayi alanlarının dönüşmeye başlaması, hem arsa sıkıntısını sonlandırıyor hem de potansiyelden yararlanmak isteyen inşaat firmalarını bölgeye çekiyor.


Kartal’da yapılan projelere ve son yapılan ihalelerde ödenen arsa değerlerine bakıldığında bölge merkez olma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor. Adalet Sarayı ve açılan metro hattı ile bölge çekim merkezi haline de geldi. Kartal, hem içerlerde gelişim gösterirken, sahil hattı da yapılan dev projelerle dikkat çekmeye başladı. Bölgede proje gerçekleştiren kuruluşlar Kartal sahili Boğaz hattıyla eşdeğer görüyor. Bölgedeki inşa edilen projeler de sadece konutla kalmıyor, ofis, otel, alışveriş merkezi gibi karma fonksiyonlarla projelendiriliyor.


İki...