08 / 05 / 2024

Kartal şebeke suyu

Kartal şebeke suyu

1939 yılında küçük bir kasaba olan Kartal, Kaymakam Bahir Öztrak'ın gayretleriyle içme suyuna kavuşacakmış. Yakacık suyunun açılacak su yollarıyla Kartal'a getirilmesi için 40 bin liralık bir keşif planı hazırlanmış.

O ilde yaşayanlar dikkat! Su tarifesinde değişikliğe gidildi...

İzmir'de geçen sene 1 Nisan'da başlatılan, şebeke suyu tarifesinin Üretici Fiyat Endeksi'ne (ÜFE) göre aylık belirlenmesi uygulamasının sonlandırıldığı bildirildi.

Mesken tapusu almayan müteahhit su faturasına ortak olacak!

Kayseri Tüketici Mahkemesi, kat mülkiyeti tapusu alınmadığı için şebeke suyu bedelini iki kat fazla ödeyen vatandaşın mağduriyetinin gidermek için adım attı. 

Manisa'da içme suyu şebekeleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Avlaşa Mahallesinde 8 bin 625 metre içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Soma Konutları'nın içme suyu bağlantıları yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da şehit düşen 301 madencinin yakınları için yapılan TOKİ konutlarının içme suyu şebeke bağlantılarını yapıyor.

Alanya’ya 34 bin metre içme suyu hattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya’da 18 milyon TL yatırımla 34 bin metre uzunluğunda içme suyu şebeke hattı döşüyor.

Şanlıurfa'da yağmur suyu şebeke hattı ve alt yapı projeleri başlatıldı!

Periyodik olarak ilçe ziyaretlerinde bulunarak, sorunları yerinde tespit eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, su baskınları ve yoğun yağış alan ilçeler için yağmur suyu şebeke hattı ve alt yapı projelerinin başlatılması talimatını verm

Şişli'de İSKİ'ye ait şebeke su borusu patladı!

Eskişehir Mahallesi Dericiler Sokak üzerinde öğlen saatlerinde İSKİ’ye ait şebeke suyu borusunda patlama meydana geldi.

Mersin Aladağ içme suyu hattı yenilendi!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından il genelinde yürütülen içme suyu şebeke hattı iyileştirme çalışmaları kapsamında, Toroslar ilçesine bağlı Aladağ Mahallesi’nin içme suyu şebeke ve terfi hattını yeniledi.

Nevşehir 2000 Evler'i su şebeke hattı yenilendi!

Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından 2000 Evler Mahallesi’nin bir bölümünde içme suyu ana şebeke hattı yenilenmesi çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalar nedeniyle söz konusu bölgede de içme suyu kesintisi yapıldı.

1935 yılında Büyükada su sıkıntısı çekmeyecek!

1935 yılında İstanbul Belediyesi, Adalar'ın su ihtiyacını karşılamak için iki su vapuru satın alacakmış. Adaya inşa edilecek su deposuna, alınacak vapurlar nöbetle şebeke suyu taşıyacakmış.

Akbük Koyu'na şebeke suyu projesi için talimat verildi!

Muğla Valiliği, basında yer alan haberlerin ardından Akbük Koyu'na şebeke suyu getirilmesi konusunda Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne talimat verdi. İşte açıklama...

ASKİ: Ankara şebeke suyu temiz

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ile İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından rutin analizleri yapılan Ankara’nın şebeke suyu analiz sonuçları açıklandı.Son analiz sonuçları şöyle...

KASKİ içme suyu şebeke hattı inşaat işi ihalesi gerçekleşti!

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce “Fatih-Serçeönü mahalleleri kısmi içme suyu şebeke hattı inşaat işi ihalesinin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi..

Kartal şebeke suyu Haberi

Kartal şebeke suyu



Kartal içme suyuna kavuşuyor


Kartal Belediyesi'nde göze çarpan bir faaliyet var


    Kartal Kaymakamı B. Bahir Öztrak, Kartal Belediye Reisliği vazifesini de deruhte ettikten sonra, küçük bir Belediye için kafi miktarda varidata malik olduğu halde uzun senelerden beri bakımsız kalan Kartal, belediye işlerini tanzim etmeye başlamıştır. B. Bahir Öztrak, Kartal'ın temizliğine bilhassa ehemmiyet vermiş, Kartal'da deniz kenarına muntazam bir rıhtım yaptırmış, sokakları tamir ettirmiş, esnaf muayene ve murakabesine bilhassa ehemmiyet vermiştir.

    B. Bahir Öztrak, Kartal halkının hususuyla yazın susuzluk çektiği ızdırabı düşünerek su işlerini esaslı surette tanzime karar vermiştir. Bu itibarla Yakacık suyunun Kartal'a indirilmesi takarrür...