07 / 05 / 2024

kartal stadı açıklaması

kartal stadı açıklaması

Kartal Belediyesi; bazı basın yayın organlarındaki Kartalspor’un Kartal Stadı’nda riskli şartlarda antrenman yaptığı yönündeki haberlerle alakalı bir açıklama yaptı.   

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Nurol GYO'dan Kartal projesi açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün basında çıkan Eczacıbaşı Holding Kartal projesi hakkında açıklama yaptı...

Türker Proje'den Kartal arazisi açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Kartal arazisinin imar süreciyle ilgili bir açıklama yaptı.

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Kartal arazisinin imar süreciyle ilgili bir açıklama yaptı.

Kartal Belediyesi'nden Kartal Stadı açıklaması!

Kartal Belediyesi; bazı basın yayın organlarındaki Kartalspor’un Kartal Stadı’nda riskli şartlarda antrenman yaptığı yönündeki haberlerle alakalı bir açıklama yaptı.   

Kartal Stadı yerine meydan geliyor!

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kartalspor Başkanı Ali Apaydın, Kartal Stadı'yla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Serdar İnan'dan gözaltı açıklaması!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan Akfa Holding'e yönelik düzenlenen soruşturma sonrası yazılı bir basın açıklaması yaptı.

İhlas Holding'ten Cahit Paksoy açıklaması!

İhlas Holding,FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan kişiler arasında bulunan Cahit Paksoy'la ilgili açıklama yaptı.İşte İhlas Holding'in Cahit Paksoy açıklaması..

TMMOB'den Bornova'da çöken inşaat iskelesi açıklaması!

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Bornova'da bir inşaatta kurulu iskelenin çökmesi sonucu 3 işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili "Platformda gerekli emniyet sistemlerinin bulunmadığı kanaatine varılmıştır" açıklamasını yaptı.

Aykurt Nuhoğlu'ndan Bağdat Caddesi açıklaması!

İstiklal Caddesi'nden sonra Bağdat Caddesi'nde de pek çok dükkanın kepenk indirdiği gözlendi. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Altının üzerindeki toz kalkar Bağdat Caddesi de toparlanacaktır" açıklamasında bulundu.

İBB'den Kabataş Transfer Merkezi açıklaması!

İstanbul Kabataş'a yapılması planlanan Martı projesine yönelik İstanbul Kent Savunması'nın basın açıklamasının hemen öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kabataş Martı projesi hakkında yazılı açıklama yaptı.

Emlak Konut'tan kampanya açıklaması!

Emlak Konut, bugün bazı basın kuruluşlarında yayınlanan kampanya haberlerine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. İşte Emlak Konut'tan kampanya açıklaması...

kartal stadı açıklaması Haberi

kartal stadı açıklaması

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kartalspor Başkanı Ali Apaydın gerçekleştirdiği açıklamada, Kartal Stadı’nda resmi olarak yıkım işlemlerinin başlamadığını, ihalenin henüz gerçekleşmediğini, sadece kapalı tribün kısmında yer alan ve duvara yük bindirerek tehlike arz eden çelik konstrüksiyonların kaldırıldığını söyledi. Haberde iddia edildiği gibi, Kartal Stadı’nda birden çok takımın sürekli antrenman yapmasının söz konusu olmadığını dile getiren Apaydın, Kartalspor’un antrenman sahasının olmadığı bilgisinin de gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Ali Apaydın, “Kartalspor, antrenmanlarını ve lig maçlarını Bulvar Stadı’nda gerçekleştirmektedir. Ayrıca Milangaz Caddesi üzerinde bir çim antrenman sahamız var. Bir de futbol okulumuz ve altyapı takımlarının kullandığı, Karlıktepe Mahallesi’nde bulunan sentetik çim sahamız var. Saha sıkıntımız yok. Kartal Stadı’nda birçok takımın riskli şekilde antrenman yapması söz konusu değil. Kartal Stadı’nın yıkımına henüz başlanmadı, ihaleyi bekliyoruz....