28 / 04 / 2024

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 



Trabzonspor'un olağan mali genel kurulu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyelerinin hazır olduğu genel kurulda, eski başkan Ahmet Celal Ataman da bulundu. 

Divan kurulunun oluşturulmasından sonra genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Trabzonspor Kulübü Genel Müdürü Sinan Zengin, yönetim kurulunun faaliyet, idari ve mali raporlarını açıkladı. 

Ertuğrul Doğan dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Denetleme Kurulu Üyesi İsmet Keskin ise 31 Ekim 2023 tarihi itibarıyla, Trabzonspor Kulübü'nün net borcunu 4 milyar 45 milyon TL şeklinde belirtti. Sonrasında yönetim kurulu idari ve mali yönden oy çokluğuyla ibra edildi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan da ibra sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Göreve geldikleri Mart'tan bu güne ekonomik, sportif ve idari anlamda çalışmaları yaptıklarına ve bunları paylaştıklarına dikkat çeken Doğan, "en ve arkadaşlarım Trabzonspor'un ekonomik açıdan güçlü kalmasının önemini biliyoruz. Gerçekçi hareket ediyoruz. Amacımız büyük ve onlara ulaşmanın yolu büyük bir mali disiplin, yeni ve önemli gelir kaynaklarının oluşturulması, akıllı bir yönetim politikası" ifadelerini kullandı. 

Ertuğrul Doğan, İstanbul Kartal'da yer alan arazi ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. 

Ertuğrul Doğan dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

EMLAK KONUT GYO YA DA  TOKİ  İLE ANLAŞMA YAPILACAK 

Ertuğrul Doğan, İstanbul Kartal'da yer alan araziyle ilgili resmi başvurularını 2 ay önce yaptıklarının altını çizdi. 

Konuya ilişkin "Kartal arazisinin satın alınması ve üzerinde proje geliştirilmesi ile alakalı bir çalışma yapıldı. Haftaya Ankara'da bize bu çalışmayla ilgili bize bilgi verecekler" değerlendirmesinde bulunan Doğan, kendilerinin de planlamalarını yaparak o araziyi yani mülkünü Trabzonspor'a kazandırıp Emlak Konut GYO ya da TOKİ'den bir tanesi ile anlaşarak, kulübün borçlarını ödenebilir bir hale getireceklerini söyledi. 

Doğan, mevcut kur farkları ve yükselen faiz oranları üzerine koyunca mevcut borç rakamının oluştuğunu vurguladı ve "Biz burada olduça dikkatli davranmaya, her şeyi her an planlamaya çalışıyoruz. Trabzonspor'a eksiğimiz olabilir ancak yanlışımız olmaz. Biz geldiğimiz günden beri yönetim kurulundaki arkadaşlarımın özverili ve iyi niyetli çalışmalarından dolayı onlara teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu. 

8 ayda kulüp kasasından 90 milyon avro ödeme yaptıklarını da dile getiren Doğan, "Ocak ayı sonunda inşallah bitirdiğimiz bir proje ile bu rakamın üzerine bir 25 milyon avro daha koyacağız. Trabzonspor camiasının mutluluğu, yeniden şampiyonluğu görmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm bunları yaparken de Trabzonspor'un mali yapısını elimizden geldiği kadar kollamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ali İhsan Yavuz'dan tarihi kentsel dönüşüm çağrısı!

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Satışlar düşerken, zenginlerin elindeki konut sayısı artıyor! Sektörde tehlike çanları çalmaya başladı!


Geri Dön