28 / 04 / 2024

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.



Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında bomba gibi açıklamalar yaptı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde yapılan kongrede Adalı, adaylığını açıkladıktan sonra birçok algı oyunuyla karşı karşıya kaldığını dile getirdi.

Serdal Adalı: Beşiktaş a tarihi bir tapu kazandıracağız!

NTV'nin aktardığı detaylara göre gayrimenkul projesinin rakibi Arat tarafından değersizleştirilmeye çalışıldığını dile getiren Serdal Adalı, şunları dile getirdi: "Üzülerek görüyorum ki, yine 'bu onun projesi, şunun projesi' demeye başladılar. Beşiktaş’ın kurtuluşu dediğimiz projeleri değersizleştirmek için ellerinden gelen ne varsa yaptılar. Sırf bu projeyi engellemek için, Emlak Konut yetkililerini arayıp, bu izinleri nasıl verdiklerini de sordular. Hiç vakit kaybetmeden protokole imza atan mal sahiplerini aradılar. İmzaların kendilerine ait olup olmadığını sordular. Kafalarını karıştırmaya hatta vazgeçirmeye dahi çalıştılar. 'Tapuda şerh var' dediler, 'Ortaklar arasında problem var' dediler. Söz konusu bu proje Beşiktaş'ın projesi dememe rağmen projeyi değersizleştirmek için ellerinden ne geliyorsa yaptılar. Fakat aday olduğum ilk günde de söylemiş olduğum gibi ben bugüne kadar sizlere yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermedim. Ayakları yere basmayan hiçbir projeyi de sizlerle paylaşmadım. Tüm bunlara karşın inşallah biz bu projeyle Beşiktaşımıza tarihi bir tapu daha kazandıracağız. Allah izin verirse, bu proje tamamlandığında ne bankalara bir kuruş borcumuz kalacak, ne de devletimize borcumuz olacak. Söz konusu bu projenin hayata geçmesini, borçlarımızın kapanmasını istemiyor musunuz?"

Yine konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, "Bunca senedir çok değişik ayak oyunlarıyla Beşiktaş Kulübü'nü yıpratmaya çalışan rakiplere ve federasyonlara da bir mesaj vermek istiyorum. Artık bu oyunun kuralları değişecek. Sizler de bilin ki, artık karşınızda çok daha güçlü bir Beşiktaş olacak. Bugün Beşiktaş'ın zor zamanında yanında olanlara oy verin. Ne olursa olsun Beşiktaş'tan vazgeçmeyenlere, başına ne gelirse gelsin Beşiktaş'tan kopmayanlara, kendi yaşamını Beşiktaş'a tercih edenlere değil Beşiktaş'ı tüm yaşamına tercih edenlere oy verin. Ben nefessiz kalsam da Beşiktaş'tan asla vazgeçmem." dedi.

KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar? Yüzde 15 peşinatla 36 ay vade farksız taksit!

Belediyeden kiralık 12 iş yeri!

Satışlar düşerken, zenginlerin elindeki konut sayısı artıyor! Sektörde tehlike çanları çalmaya başladı!


Geri Dön