30 / 04 / 2024

kartal tuzla metro güzergahı

kartal tuzla metro güzergahı

Kartal Tuzla metrosu ortalama 6 dakikalık bir yolculuk süresine sahip. Kartal Tuzla metro hattı Kaynarca durağı ile birlikte Tersane durağı olmak üzere iki istasyon ile Tuzla'ya ulaşacak...

Ekrem İmamoğlu'na metro projeleri için 150 milyon Avro borçlanma yetkisi verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı ve Sabiha Gökçen Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı Projelerinde kullanılmak için İBB Başkanına 150 milyon Avro borçlanma yetkisi verdi.

Kaynarca-Pendik-Tuzla metro hattında TBM çıkış töreni yapıldı! 

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda 2 TBM çıkış töreni bugün yapıldı. Tören İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Ekrem İmamoğlu'na Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu için borçlanma yetkisi verildi!

İBB’nin “Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Projesi” için 158 milyon avro dış borç alabilmesi için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oybirliği ile yetki verildi. 

İstanbul'daki raylı sistem hatlarında çalışmalar hızlandı!

Önceki gün Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro hattının TBM indirme töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul yapılan raylı sistem çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Kaynarca - Pendik - Tuzla metro hattında TBM kazıları başladı!

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM indirme işlemi bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 28.3 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Kadıköy, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Tuzla ve Şile ilçelerinde yer alan 16 gayrimenkulü 28 milyon 276 bin 984 TL'ye satıyor...

Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nda ilk ray kaynağı yarın yapılacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı yapılacak.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan metro tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde yaptığı konuşmasında Tuzla metrosunun açılma tarihinin farklı olduğunu dile getirerek metro inşaatının son durumu hakkında bilgi talep etti. 

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı inşaat alanında incelemede bulunarak görevlilerden inşaat hakkında bilgi aldı.

Şadi Yazıcı’dan Ekrem İmamoğlu'na Tuzla metrosu çağrısı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kaynarca - Pendik - Tuzla Metro Hattı'yla ilgili olarak, "Metro’nun da sahile kadar uzatılmasını bekliyoruz" dedi.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı inşaatı yeniden başladı! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı durdurulan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı'nın inşaatına yeniden başlandığını açıkladı. İmamoğlu, "İhalenin güncellenmiş bedeli 2 milyar 340 milyona tekabül ediyor" dedi...

Kaynarca-Tuzla-Pendik metro hattının inşaatı başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada “Kaynarca-Tuzla-Pendik metro hattını 86 milyon Avroluk kredi sözleşmesiyle start veriyoruz." dedi.

kartal tuzla metro güzergahı Haberi

kartal tuzla metro güzergahı


Kartal Tuzla metro hattı!

2012 yılında hizmete açılan Kadıköy Kartal metrosunun uzatma inşaatı olarak yapılan Kartal Tuzla metro hattı 228 milyon dolarlık maliyetle hayata geçiriliyor. Kartal Tuzla metro hattı Pendik Kaynarca metro hattında olduğu gibi Kadıköy Kartal metrosuna entegre olacak şekilde tasarlanıyor. Yani Kadıköy Kartal metrosuna binen bir kişi 29 dakikalık bir mesafe katederek geldiği Kartal'dan bir aktarma ile ortalama 6 dakikada Tuzla'ya varıyor.


Kartal Tuzla metrosu kaç dakika...

Kartal Tuzla metrosu ortalama 6 dakikalık bir yolculuk süresine sahip. Eğer Kadıköy Kartal metrosuna binerek Tuzlaya gidebilir miyim diye merak ediyorsanız hemen cevaplayalım: Kadıköy Kartal metrosunu kullanarak Kartal'da iniyorsunuz ve bir başka hat olan Kartal Tuzla metro hattına aktarma yaparak Tuzla'ya 6 dakikada varmış oluyorsunuz. Kadıköy Kartal metrosunda toplam seyahat süresi 29 dakikayı...