27 / 04 / 2024

Kartal Yuvası mağazaları

Kartal Yuvası mağazaları

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Bursa Kartal Yuvası açılışına katıldı. Başkan Orman, açılışa gelen taraftarlara imza dağıtarak fotoğraf çektirdi.

Antalya'da Kartal Yuvası açıldı!

Antalya'da Muratpaşa ilçesi Lara bölgesine Kartal Yuvası açıldı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve futbolcular Ersan, İbrahim Toraman, Cenk ve Necip, Antalya'da Kartal Yuvası'nın açılışına katıldı...

Kartal Yuvası mağazaları yeniden açıldı!

Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde kapalı olan Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları açıldı.

Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı!

 Beşiktaş Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı.

Kartal Yuvası mağazalarını kapattı!

Beşiktaş Spor Kulübünün resmi ürünlerini satan Kartal Yuvası, koronavirüs salgını nedeniyle mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı…

İstmarina AVM'de hangi mağazalar var 2018?

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'de hangi mağazalar var 2018?

Propa Vista mağazaları için ön talep süreci başladı!

Kartal Yakacık Metro İstasyonu ve E-5 karayolunun hemen yanında yükselen Propa Vista projesindeki mağazalar için ön talep süreci başladı.

Kahramanmaraş Kartal Yuvası açıldı!

Kahramanmaraş Kartal Yuvası mağazası hizmete açıldı. Açılışa Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de katıldı.

81. Kartal Yuvası Mağazası Kartal'da açıldı!

Beşiktaş, Kartal Yuvası Mağazası’nın açılışını gerçekleştirdi. Kartal'da açılan yeni mağaza 81. şube oldu.

Adana'da Kartal Yuvası açıldı!

Adana'da Beşiktaş Kulübünün lisanslı ürünlerini satan Kartal Yuvası mağazası açıldı.Beşiktaş Kulübü Başkan Fikret Orman'ın gelişi sırasında taraftarlar meşale yaktı.

Ümraniye Kartal Yuvası açıldı!

Beşiktaş Kulübü'nün Ümraniye'de faaliyet gösteren mağazalarına dün bir yenisi daha eklendi. Düzenlenen törenle açılan Kartal Yuvası'nın internet sitesinden yapılan bilgilendirmede,'' Kartal Yuvası'nın en yeni mağazası Ümraniye Meydan AVM Kartal Yuvası oldu" denildi.

Manisa Şehzadeler'de Kartal Yuvası mağazası açıldı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Kartal Yuvası mağazasının açılış törenine katılarak mağazayı gezdi.

Vodafone Arena'da Kartal Yuvası mağazası açıldı!

BEŞİKTAŞ Kulübü, Türkiye’nin en büyük Kartal Yuvası’nı Vodafone Arena’da açtı. 1200 metrekare alan üzerine yapılan ve iki katlı olan mağazada Beşiktaş lisanslı ürünleri satılıyor.

En büyük Kartal Yuvası mağazası Vodafone Arena'da hizmete açıldı!

Beşiktaş camiası, Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla ilk maçın heyecanını yaşarken, en büyük Kartal Yuvası mağazası da statta hizmete girdi.

Kartal Yuvası, Van AVM'de açıldı!

Siyah beyazlı taraftarları Beşiktaş Jimnastik Kulübünün lisanlı ürünleriyle buluşturan Kartal Yuvası Van Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Kartal Yuvası ürün çeşitliliğiyle her yaştan taraftarlarını mağazasına bekliyor.

Kartal Yuvası mağazaları Haberi

Kartal Yuvası mağazaları

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Bursa Kartal Yuvası açılışına katıldı. Başkan Orman, açılışa gelen taraftarlara imza dağıtarak fotoğraf...