01 / 05 / 2024

kartalda satılık eczacıbaşı arsası

kartalda satılık eczacıbaşı arsası

Eczacıbaşı, Kartal'daki kaynak teli ve makineleri üretimi yaptığı fabrikasını Gebze'ye taşıyarak, buradaki 23 dönümlük arazisini satışa çıkardı. Ticaret ve konut imarlı arazi için son teklifler 12 Aralık'ta verilecek.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire!

Toplam 592 adet konutun satıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire başvuruları 14 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.

Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları!

4 Ağustos'ta kura çekimin gerçekleşeceği Ilgın TOKİ projesinde toplam 609 adet konut yer alıyor. Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları...

Rüyakent Evleri satılık daire fiyatları 150 bin TL'den başlıyor!

Akranlar İnşaat imzasıyla Malatya'da hayata geçirilen Rüyakent Evleri 22 bin 500 metrekare alanda 12 katlı 6 bloktan meydana geliyor. Rüyakent Evleri satılık daire fiyatları 150 bin liradan başlıyor.

Bağcılar Defne Park Güneşli satılık!

Bağcılar Defne Park Güneşli satılık daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Akra Yapı imzası ile yükselen projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Başakşehir Olimpa Park Plus satılık!

Başakşehir Olimpa Park Plus satılık daire alanları 135 metrekareden başlıyor. Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşeceği proje Olimpa Park Alışveriş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor.

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire!

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire başvuruları için ön talep alımları başladı. Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle yapacağı konut projesini hayata geçiriyor.

Mirage Residence Bağcılar satılık!

Toplam 342 adet daireden meydana gelen proje lansmana yüzde 10 indirim sağlanıyor. Mirage Residence Bağcılar satılık daire tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Bulvar Bağlıca Evleri satılık!

Elmaslar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplam 73 adet daire yer alıyor. Bulvar Bağlıca Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Başakşehir Emlak Çadırı satılık!

Başakşehir Emlak Çadırı satılık daire fiyatları 99 bin TL olarak belirlendi. İlgi yönetim imzası ile her yıl düzenlenecek olan projede başvurular 29 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek.

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık ev!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede daire büyüklükleri 64 metrekareden başlıyor. Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık ev sayısı toplam 1.394 daireden meydana geliyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık daire!

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 3. havalimanına 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Projede toplam 1.394 daire bulunuyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık!

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farlılık gösteriyor. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan proje 500 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık!

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 3. havalimanına 30 kilometre mesafede bulunan proje dev şehir parkı Hayat Park'a yakın konumda yükseliyor.

kartalda satılık eczacıbaşı arsası Haberi

kartalda satılık eczacıbaşı arsası

Eczacıbaşı Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kaynak Tekniği Sanayi ve Ticaret AŞ'ye ait Kartal'daki fabrikanın geçen ay Gebze'ye taşınmasının ardından Kartal'daki arazi satışa çıkarıldı. Biri 18 bin diğeri de 5 bin metrekarelik olmak üzere iki parselden oluşan arazinin toplam büyüklüğü yaklaşık 23 dönüm. Yakacıkaltı'nde yer alan arazinin mevcut halinde halen fabrika bulunuyor, ancak arsa ticaret ve konut imarlı. Kapalı zarf usulü teklif alınarak satılacak arazi için şartname alma tarihi 6 Aralık, son teklif verme tarihi ise 12 Aralık. İhaleye katılacaklardan 100 bin YTL'lik teminat mektubu isteniyor. Ayrıca, mülk sahibi ihaleyi yapıp yapmama ve gayrimenkulleri istediğine satma hakkını da saklı tutuyor.


300 DÖNÜME PROJE
Söz konusu arazi Eczacıbaşı'nın Kartal'daki tek arazisi değil. Daha önce...