18 / 05 / 2024

Kartalkayada ulaşım aksıyor

Kartalkayada ulaşım aksıyor

Hafta sonu tatili için Türkiye’nin önde gelen kayak merkezlerinden Kartalkaya’ya gelenler, dönüşte yoldaki kar ve buzlanma nedeniyle zor anlar yaşadı.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı hazırlanıyor!

2013’te başlanan “2038 Ankara Ulaşım Ana Planı” üzerine çalışmalar tamamlanıyor. Mansur Yavaş 15 Mayıs’ta attığı tweette ''4 Haziran’daki metro proje ihalesi için kolları sıvadık'' ifadelerini kullandı.

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Yeni ev alacak, ulaşım olanaklarına göre tercih yapıyor!

Konut alırken lokasyon seçiminde “ulaşım kolaylığı” temel kriter oldu. Artık yeni ev alacaklar trafik sorununu göz önüne alarak ulaşım olanaklarına göre tercih yapıyor.

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü alt yapı çalışmalarıyla kent, modern ve güvenli yollar kazandırılıyor. Bu kapsamda Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım sorununun çözülmesi planlanıyor.

Halil Kocaer: Kaş Havaalanı sadece ulaşım için yapılmıyor!

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, ''Kaş merkezli imar planı yapılıyor. 2 yıldır yapılması planlanıyor. Adı var ama kendisi yok. Ortada sadece söylentiler var. Bu havaalanı yapılırsa, kaç kişi gelir? Havaalanı sadece ulaşım için yapılmıyor. Bunun stratejik önemi de vardır'' dedi.

Viraistanbul Kavaklı ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor!

Gül Proje'nin Beylikdüzü Kavaklı sahil bölgesinde hayata geçirdiği Viraistanbul projesi 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşuyor. Proje ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki kırsal bölgelerde ulaşım sorunları ortadan kaldırılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa kent genelinde yeni kavşak ve bulvarlarla ulaşım sorununu tamamen ortadan kaldırmanın yanı sıra aynı tempoyla kırsal bölgelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

Konya Kiraz'daki ulaşım sorunu çözülüyor!

Beydağ Barajı’nda su tutulmasıyla birlikte su altında kalan yerleşim yerleri arasında yer alan Kiraz’ın Karaman Mahallesi’nde oluşturulan yeni konut alanının ulaşım sorunu Kiraz Belediyesince çözülüyor.

Samsun'da ulaşım kolaylaşıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kentimizde ulaşımın kolaylaşması için her bir köşeyi şantiyeye çevirdik” dedi.

Ulaşım ağları İstanbul'da ev fiyatlarını artırıyor!

İstanbul'da raylı sistemde döşenen ulaşım ağları bulundukları bölgelerin gayrimenkul fiyatlarını katlayarak artırıyor. Habertürk gazetesi ve TSKB Gayrimenkul Değerleme şirketinin ortak çalışması bu durumu gözler önüne serdi.

Beyşehir TOKİ Konutları'na ulaşım kısalıyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, TOKİ konutlarının bulunduğu Avşar Mahallesi’nden şehir merkezine ulaşım daha da kısalıyor. Özaltun, yeni bağlantı yolu için iş makinelerinin seferber olduğu, çalışmaların yürütüldüğü alanda incelemelerde bulundu.

Tüplü ulaşım projesi Hyperloop'un inşası 2016'da başlıyor!

Teknoloji milyarderi Elon Musk'ın tüplü ulaşım projesi Hyperloop'un inşası 2016'da başlıyor. Hyperloop saatte 900 kilometre hızla ulaşım vadediyor.

Kartalkayada ulaşım aksıyor Haberi

Kartalkayada ulaşım aksıyor

Hafta sonu tatili için Türkiye’nin önde gelen kayak merkezlerinden Kartalkaya’ya gelenler, dönüşte yoldaki kar ve buzlanma nedeniyle zor anlar yaşadı.


Kartalkaya'daki tatilin ardından dönüşe geçenlerden bazılarının araçları, kayak merkezine yaklaşık 1,5 kilometrede yolda kaldı. Kar ve buzla kaplı yolda yaklaşık 2 kilometre araç kuyruğu oluştu.


Bazı sürücüler, araçlarına zincir takarak yola devam etti. Kayan araçların çarpışması sonucu hasarlı kazalar da yaşandı. Polis ekipleri, güzergahta trafik akışını sağlamaya çalıştı.


Öte yandan, Kartalkaya yakınındaki köylerde yaşayanlar, yolda kalan araçlara ücret karşılığında zincir takıp, kayan araçları traktörle...