13 / 05 / 2024

Kartall MESA yoğun ilgi

Kartall MESA yoğun ilgi

Kartall MESA, yanı başındaki metro ve diğer ulaşım hatları, yüksek kira getirisi ve uygun aidatları ile özellikle yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor.

Kartall MESA yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor!

Kartall MESA, yanı başındaki metro ve diğer ulaşım hatları, yüksek kira getirisi ve uygun aidatları ile özellikle yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor.

DAP Yapı Adam Kule projesi yoğun ilgi gördü!

DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan rezidans, home- ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak Adam Kule projesi için ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü.

Bursa'nın arazileri yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor!

Gerek ulaşım, gerekse sanayileşme açısından İstanbul ile bir bütün olma yolunda ilerleyen Bursa'nın batıya doğru hızla büyümesi yatırımcıların dikkatini çekiyor.Şehirde araziler yoğun ilgi görüyor.

Akkuyu Türkiye'nin en yoğun yeri olacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Yaklaşık 5-6 kilometrekarede biz 22 milyar dolarlık bir yatırımı gerçekleştireceğiz. Bu paranın hepsi buraya gelecek. Türkiye'nin en yoğun yeri olacak Akkuyu" dedi.

Bizim Evler 7 yoğun ilgi gördü!

Bizim Evler 7'ye talep patlaması kısasüre önce Ispartakule'de Bizim Evler 7'yi satışa çıkaran İhlas Yapı'ya yatırımcıdan yoğun ilgi geldi. Projeye ilginin hızla devam ettiği belirtildi.

Bursa İnşaat Fuarı'na körfez yatırımcılarından yoğun ilgi!

Bursa İnşaat Fuarı’na Körfez ülkelerinden gelen yatırımcılar fuara yoğun ilgi gösterdi. Bursa İnşaat Fuarı, yerli ve yabancı birçok yatırımcıyı ağırlıyor..

Ispartakule Bizim Evler 7'ye yoğun ilgi!

İhlas Yapı'nın Ispartakule'deki yeni projesi Bizim Evler 7'ye yoğun talep geldi. Satışa çıktığı gün yüzde ellisinin satıldığı belirtilirken, Ispartakule'yi de gayrimenkul yatırımında ön plana çıkardı.

Kartalkaya'ya yoğun ilgi sürüyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya, yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor. Sezonu 15 Aralık tarihinde açan kayak merkezini, yaklaşık 150 bin tatilci ziyaret etti.

Şehitkamil Konutları'na yoğun ilgi geldi!

Vatandaşlarını düşünen ve sosyal belediyecilik anlayışı içinde hareket eden Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde yaptığı konutlarla dar gelirli vatandaşlara umut oluyor. Şehitkamilliler, modern konutlara yoğun ilgi gösteriyor.

Kartall Mesa Konutları ulaşım!

Kartall Mesa Konutları ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Mesa Mesken imzası ile hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Kartall Mesa satış fiyatları!

Teslimleri hemen yapılacak olan Kartall Mesa Konutları'nda banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje İstanbul'un Kartal ilçesinde inşa ediliyor. Peki Kartall Mesa satış fiyatları ne kadar?

Kartall Mesa telefon numarası!

Kartall Mesa projesinde dairelerin tasarımları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Kartall Mesa telefon numarası 0216 451 93 70.

Kartall Mesa satılık daire!

Kartall Mesa satılık daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede daire alanları 38 - 120 metrekare arasında değişiyor.

Kartall MESA yoğun ilgi Haberi

Kartall MESA yoğun ilgi

MESA kalitesini Kartal’a taşıyan proje Kartall MESA, düzenlediği kampanya ile büyük ödeme avantajları sunuyor. Bölgesinde değer yaratan projede sınırlı sayıdaki hemen teslim konutlar için geçerli olan kampanyada, yüzde 15 peşin indirimi ya da vade farksız 1 bin 750 liradan başlayan taksitlerle 2+1 ev sahibi olma olanağı tanınıyor. İstanbul’un yükselen cazibe merkezi Kartal’da yükselen Kartall MESA için düzenlenen kampanya, projedeki sınırlı sayıdaki hemen teslim konutlar için geçerli olacak. Kampanyanın peşin ödeme seçeneğinde 2+1 evler yüzde 15 oranındaki özel bir indirim ile 357 bin liradan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Kartall MESA’da ayrıca sadece yüzde 30 oranında peşinatla hemen oturuma hazır bir eve; 24 aylık sabit taksitler, 1 ve 2 yıl sonra ödenecek yüzde 30’luk ara ödemelerle sahip olmak da mümkün. Konumu, manzarası...