07 / 05 / 2024

Kartaltepe Kentpark ne zaman tamamlanacak

Kartaltepe Kentpark ne zaman tamamlanacak

Mamak Belediyesi tarafından yapılan ve Mamak'ın en prestijli rekreasyon projelerinden birisi olan Kartaltepe Kentpark projesi Mamak'ın yeni yüzü olacak.150 bin metrekarelik dev rekreasyon projesinde yıkılan gecekonduların yerini çam ağaçları alıyor.

Bakırköy City Kartaltepe ne zaman bitecek?

İstanbul Bakırköy ilçesine bağlı Kartaltepe'de inşa edilen Bakırköy City projesinde 36 ay vade farksız taksitli ödemelerin yapılabiliyor...

Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim edilecek?

Bakırköy City Kartaltepe teslimleri!

Bakırköy City Residence'de dairelerin alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor. Proje Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Bakırköy City Kartaltepe teslimleri ne zaman yapılacak?

Bakırköy City Konutları ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de fiyatlar 1 milyon 187 bin TL'den başlıyor. Proje 9 bin 933 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Bakırköy City Konutları ne zaman teslim edilecek?

Bakırköy City ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de 163 konut ve 33 mağaza bulunuyor. Proje 200 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Bakırköy City ne zaman teslim edilecek?

Bakırköy City Koşuyolu ne zaman teslim?

Toplam 42 bin 310 metrekare alana yayılan proje İstanbul Bakırköy İlçe' si Kartaltepe Mahallesi' nde yer alıyor. Peki Bakırköy City Koşuyolu ne zaman teslim?

Kartaltepe Kentpark projesi Başkent'e nefes aldırıyor!

İlk etabı tamamlanan Kartaltepe Kentpark hakkında bilgi veren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'a nefes aldıracak olan bu proje aynı zamanda ilkleri de barındırıyor" dedi.

Mamak’ın yıldızı parlıyor!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Kaymakamı Ali Mantı ve Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ile birlikte, Kartaltepe Kentpark başta olmak üzere yapımı tamamlanarak hizmet veren Mamak Şehir Stadı gibi birçok yatırımı yerinde inceledi.

Kartaltepe Kent Park projesinde 2. etap hazırlığı başladı!

Modern yapılaşmanın her geçen gün arttığı Mamak'ta, halkın nefes alabileceği rekreasyon alanları oluşturan Mamak Belediyesi, Kartaltepe Kentpark'ın 1. etabını tamamlamasının ardından, 2 etabın da proje aşamasında sona yaklaştı.

Kentpark 2. etabın proje aşamasında sona gelindi!

Modern yapılaşmanın her geçen gün arttığı Mamak’ta, halkın nefes alabileceği rekreasyon alanları oluşturan Mamak Belediyesi, Kartaltepe Kentpark’ın 1. etabını tamamlamasının ardından, 2 etabın da proje aşamasında sona yaklaştı

Ankara Mamak'ta Kentpark'ın 1. Etabı bitti!

Mamak Belediyesi, Kartaltepe Kentpark projesinin birinci etabını tamamladı.150 bin metrekarelik dev rekreasyon projesinde yıkılan gecekonduların yerini çam ağaçlarının dikilip,peyzaj çalışmaları ve birbirinden güzel aktiviteleriyle buluşacak.

Kartaltepe Kentpark'ın birinci etabı tamamlandı!

Mamak Belediyesi, Mamak’ın en prestijli rekreasyon projelerinden birisi olan Kartaltepe Kentpark projesinin birinci etabını tamamladı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kentparkın daha şimdiden Mamak’a ayrı bir değer kattığını kaydetti.

Mamak Kartaltepe Kentpark'ın birinci etabı tamamlandı!

Mamak Belediyesi, Mamak’ın en prestijli rekreasyon projelerinden birisi olan Kartaltepe Kentpark projesinin birinci etabını tamamladı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kentparkın daha şimdiden Mamak’a ayrı bir değer kattığını kaydetti.

Kartaltepe Kentpark ne zaman tamamlanacak Haberi

Kartaltepe Kentpark ne zaman tamamlanacak

Mamak için tam bir seyir terası olacak proje içerisinde Çocuk oyun alanı, şelale, koşu yolu. restoran, kafeler, Sosyo-Kiiltürel Tesisler, Kent Meydanı, Su Değirmeni, Dev Kartal Figürü, Su Aktiviteleri ve Dev Çocuk Müzesi bulunuyor. 


Mamak'ın en büyük rekreasyon projesi içerisinde bulunan kartal heykelinin geçtiğimiz aylarda yerleştirilmesinin ardından koşu yolları da tamamlanıyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: "Kartaltepe Kentpark projesi tamamlandığı zaman tüm Mamaklılar için bir gurur kaynağı olacak. İlçemizin vizyon projelerinden biri olan Kartaltepe'de gerçekleştirdiğimiz dönüşüm Mamak'ta yaşanan büyük dönüşümü de özetliyor aslında. Son derece engebeli bir arazide, arazi kaynaklı olarak yaşanan zorluklara rağmen ortaya son derece güzel bir rekreasyon alanı çıkacak" dedi.


Ankara...