28 / 04 / 2024

Kartepe Belediyesi imar

Kartepe Belediyesi imar

Kartepe genelinde alt ve üst yapı başta olmak üzere yapılacak yatırımların önünü açacak uygulamalar farklı bölgelerde aralıksız sürüyor.

Kartepe Belediyesi'nde yapı ruhsatları artıyor!

Kartepe Belediyesi'nde yapı ruhsatları artıyor imar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri gelecekte sıkıntı yaşanmaması için imar plan revizyon çalışKartepe ilçesinde de imar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde düzenlenen yapı ruhsat sayısı artarak devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Kocaeli Kartepe Uzuntarla imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi’nin uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde ki imar çalışmaları sürüyor. Kartepe Uzuntarla Mahallesi’nde muhtelif parselleri kapsayan şuyulandırma çalışmaları 30 gün süreyle askıya çıktı.

Kartepe Sarımeşe Mahallesi uygulama imar planı kabul edildi!

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman başkanlığında Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Kartepe Belediyesi Meclis toplantısında 11 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kartepe imar planı değişikliği teklifi kabul edildi!

Kartepe Belediyesi  Aralık ayı meclis toplantısında ilçedeki imar planına ilişkin teklifler karara bağlandı.

Kartepe Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

30 Kasım 2020'de sona erecek olan Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitlerini vatandaşların rahatlıkla ödeme yapabilmesi amacıyla 28-29 Kasım günlerinde Kartepe Belediyesi vezneleri açık olacak. 

Kartepe Belediyesi'nin gündeminde imar var!

Kartepe Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Kartepe Sarımeşe Mahallesi’nin imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde imar uygulama çalışmaları devam ediyor. Sarımeşe Mahallesi’nde muhtelif parselleri kapsayan şuyulandırma çalışması 30 gün süreyle askıya çıktı.

Kartepe'de imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde imar uygulama çalışmaları sürüyor. Rahmiye ve Arslanbey Mahallerinde muhtelif parsellerde yer alan imar uygulamaları çalışması 30 gün süreyle askıya çıktı.

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

Kartepe Belediyesi'nden 6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Kartepe Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 6 milyon 63 bin 518 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Kartepe Belediyesi imar Haberi

Kartepe Belediyesi imar


Plan Proje Müdürlüğü'nce hazırlanan uygulama imar planları kapsamında yatırımların önünü açacak Suadiye ve Köseköy Mahallelerindeki yerlerle ile ilgili plan değişiklikleri üzerinde Kartepe Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri hummalı çalışmalarında sona yaklaştı.


Yatırımların önünün açılması için


Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından Kartepe Belediye Meclisi'ne Kasım ayında sunulan ve meclis üyelerince İmar Komisyonuna havale edilen konularla ilgili komisyon, çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Suadiye Mahallesi'nde bulunan sanayi bölgesinde yatırımları kolaylaştırmak için bölgenin bir kısmı ve Köseköy Mahallesi 416 ada 1 parselde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan Kapalı Yüzme Havuzu Projesi için 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları komisyonda görüşülerek son aşamasına getirildi.


Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in yürütülen imar planları ile yatırımcıların önünü açarak Kartepe'ye değer katan çalışmalarına yenilerini ekleme hedefi doğrultusunda, İmar...