05 / 05 / 2024

Kartepe Emar Deluxe satılık

Kartepe Emar Deluxe satılık

Kocaeli Emar Deluxe daire fiyatları 220 bin liradan başlıyor. Kocaeli Kartepe'de yer alan Emar Deluxe projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor...

Kocaeli Emar Delüx akıllı ev konseptinde inşa ediliyor!

Kartepe Kent Meydanı’nda yapımına başlanan 8 blok, 120 daireden oluşan Emar Delüx Evleri akıllı ev konseptinde inşa ediliyor. Projenin örenek bloğu hazırlanıyor.

Kocaeli Emar Deluxe daire fiyatları!

Kocaeli Emar Deluxe daire fiyatları 220 bin liradan başlıyor. Kocaeli Kartepe'de yer alan Emar Deluxe projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor...

UMF Yapı'dan Kocaeli'ye Emar Delüks projesi geliyor!

İstanbul’da yaptığı konutlar ile son zamanlarda adından sıkça söz ettiren UMF Yapı, kalitesini Kartepe’ye taşıdı. Kocaeli’de ‘akıllı ev’ Emar Delüks projesi adı altında hayata giriyor.

Kilis Deluxe projesinde 36 ay sıfır faiz!

ALTIN Nesil tarafından Kilis'in merkezinde inşa edilen ilk ve tek markalı konut projesi Kilis Deluxe satışa çıktı. Kilis Deluxe'ün proje geliştirme ve pazarlama organizasyonu Buvan Yatırım tarafından gerçekleştiriliyor.

Kilis Deluxe'le yeni bir sayfa! 36 ay 0 faizle!

Mezotopamya'dan günümüze tarihi ile ön plana çıkan Kilis yeni bir yüze kavuşuyor. Buvan Yatırım tarafından hayata geçirilen Kilis Deluxe projesi modern mimarisi ve kalitesi ile şehre yeni yatırım fırsatları sunuyor.

Kilis Deluxe ile Kilis'te yeni bir sayfa açılacak!

Kilis Deluxe projesi modern mimarisi ve kalitesi ile şehre yeni yatırım fırsatları sunuyor. Proje birbirinden farklı tiplerde 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere toplamda 260 daireden oluşuyor...

Kartepe Meridyen Evleri Projesi, 2012 yılı tasarım ödülüne layık görüldü!

Kartepe Meridyen Evleri, Kartepe'nin yeni gözdesi! Son yıllarda yatırımcıların merkezi haline gelen Kartepe ilçesinde büyük bir proje daha start alıyor. İstanbul Mimarlar Odası'nın 2012 yılı tasarım ödülüne layık görülen proje, Kartepe'de devam ediyor.

Kilis Deluxe projesinden 36 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor!

Proje geliştirme ve pazarlama organizasyonu Buvan Yatırım tarafından yürütülen Kilis Deluxe, birbirinden farklı tiplerde 2+1, 3 + 1, 4+1 olmak üzere toplamda 260 daireden oluşuyor.

Reysaş Kartepe'de Hayat Kimya'ya depo kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Kocaeli Kartepe' de yer alan bir depoyu Hayat Kimya' ya kiraya verdi...

Azure Vista Deluxe Residences 'ta 130 bin Euro 'dan başlayan fiyatlarla!

Azure Vista Deluxe Residences 'ta fiyatlar 130 bin Euro 'dan başlıyor. Proje Çeşme Marina 'ya 6 kilometre, Altınyunus 'a 3 kilometre, Ilıca Plajı 'na ise 50 metre mesafede inşa ediliyor.

Kilis Deluxe satışa çıktı! Yüzde 8 indirim ile 36 ay 0 faiz!

Mezotopamya'dan günümüze tarihi ile ön plana çıkan Kilis yeni bir yüze kavuşuyor. Yatırımlarınızı kazanca dönüştürecek Kilis Deluxe projesi modern mimarisi ve kalitesi ile şehre yeni yatırım fırsatları sunuyor...

Kocaeli Kartepe Hipodromu, yarın yapılacak yarışlarla hizmete açılacak!

Türkiye Jokey Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, ilk defa 1 Nisan 2006 yılında idman merkezi olarak hizmete giren Kocaeli Kartepe Hipodromu, ilave binaları ve yenilenen kum pisti ile at yarışlarına evsahipliği yapacak.

Kilis Deluxe ön talep topluyor! Yeni proje!

Altın Nesil Yatırım A.Ş.’ nin yeni projesi Kilis DELUXE, fark yaratan mimarisi ve bölgeye kazandıracağı potansiyel ile satışa çıkmadan ön talep toplamaya başlıyor....

Kartepe Emar Deluxe satılık Haberi

Kartepe Emar Deluxe satılık


12 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Emar Deluxe projesi UMF Yapı Mimari imzasını taşıyor. Emar Deluxe Evleri projesi Kocaeli Kartepe'de hayata geçiriliyor.


Emar Deluxe Kocaeli projesi 120 adet daireden oluşuyor. 8 blok halinde yükselen Emar Deluxe Kocaeli projesinde 2+1, 3+1 normal ve dubleksler yer alıyor.



Kocaeli Emar Deluxe daire fiyatları!


Kocaeli Emar Deluxe daire fiyatları 220 bin lira ile 419 bin lira arasında değişiyor. Emar Deluxe Evleri projesinde daire teslimleri 24 ay sonra yapılıyor.


9 bin metrekare yeşil alanın yer aldığı Emar Deluxe Evleri Kocaeli projesinde açık / kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, kreş, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.




Adres: Fatih Sultan Mehmet Mah. Yakacık Sk. No:26 Köseköy-Kartepe / Kocaeli



Tel: 0212 596 72 84

Web: http://emardeluxe.com/

Gülcihan...