07 / 05 / 2024

Kartepe imar yolu

Kartepe imar yolu

Kartepe ilçesinde şuyulandırması tamamlanan bölgelerde kent içi ulaşım ağına yeni soluk getirecek düzenlemeler devam ediyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Kocaeli Kartepe Uzuntarla imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi’nin uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde ki imar çalışmaları sürüyor. Kartepe Uzuntarla Mahallesi’nde muhtelif parselleri kapsayan şuyulandırma çalışmaları 30 gün süreyle askıya çıktı.

Kartepe imar planı değişikliği teklifi kabul edildi!

Kartepe Belediyesi  Aralık ayı meclis toplantısında ilçedeki imar planına ilişkin teklifler karara bağlandı.

Kartepe Belediyesi'nin gündeminde imar var!

Kartepe Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Kartepe Sarımeşe Mahallesi’nin imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde imar uygulama çalışmaları devam ediyor. Sarımeşe Mahallesi’nde muhtelif parselleri kapsayan şuyulandırma çalışması 30 gün süreyle askıya çıktı.

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Kartepe'de imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde imar uygulama çalışmaları sürüyor. Rahmiye ve Arslanbey Mahallerinde muhtelif parsellerde yer alan imar uygulamaları çalışması 30 gün süreyle askıya çıktı.

Samandıra İmar Yolu Ön Projesi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Samandıra Caddesi Semerkant Bulvarı arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Trabzon'a 53 bin 500 metre imar yolu yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a 5 yılda 53 bin 600 metre imar yolu yapıldığını açıkladı.

Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor. Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor.

Kuzey Alanya için yeni imar yolu!

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’yı Büyükhasbahçe ve Mamadı üzerinden Cikcilli çevreyoluna bağlayacak 30 metrelik imar yolu için çalışmalara hız verdi.

Kocaeli Kartepe Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. 11 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Eşme Mahallesi uygulama imar planı değişikliği İmar Komisyonu’na havale edildi.

Kartepe imar yolu Haberi

Kartepe imar yolu


Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yol açma çalışmalarının bir ayağını da Arslanbey Mahallesi Yıldıray Caddesi üzerinde gerçekleştiriyor. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez yönetimindeki belediye ekipleri, ilçedeki ulaşım ağını genişletecek ve yapılaşmanın önünü açacak çalışmalara destek vermeye devam ediyor. İmar planları çerçevesinde Kartepe ilçesinde belirlenen yeni imar yolları açma çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekip ve ekipmanlar tarafından gerçekleştiriliyor.


14 YENİ İMAR YOLU

Ekipler, cazibe ve çekim merkezi olan ilçede yeni yerleşim alanları için yeni imar yolları açarak Kartepe trafiğine yeni bir düzenleme getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda yılın ilk altı aylık döneminde ekipler, 2 bin 750 metre uzunluğunda 14 adet yeni imar yolu açtı. Bu çalışmada ekipler 15 bin 552 ton mekanik malzeme...