07 / 05 / 2024

Kartepe Maşukiye Konağı açılış

Kartepe Maşukiye Konağı açılış

Kocaeli Kartepe Belediyesi'nde başlatılan mahalle konağı çalışmaları kapsamında inşa edilen Maşukiye Konağı hizmete açıldı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in açılışını yaptığı konakta düzenlenen törene protokolün ilgisi yoğun oldu.

Kocaeli Kartepe'de tapu sevinci!

Kocaeli Kartepe'de devam eden çalışmaların tamamlanması sonrasında uzun süredir mağdur olan Kartepeliler tapularına kavuştu...

Kartepe'de afet ve acil toplanma alanları belirlendi!

İçişleri Bakanlığı GAMER Başkanlığı, Kartepe Belediyesi ile yaptığı ortak çalışma sonucunda Kartepe genelinde “Afet ve Acil Toplanma Alanı” şeklinde 42 nokta belirlendi.

Tuzla Konaşlı'da imar planı tartışması!

CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Eren Bingöl, Konaşlı Mahallesinde gecekondu alanında imar planı olmamasına karşı 2017'de TOKİ’nin imar planı çıkarttırarak vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. Bingöl, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kartepe Zirvesi'ne Şehir ve Şehircilik teması ile devam edilsin!

Kocaeli’de gerçekleşen Kartepe Zirvesi’nin kapanışında konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, “Bilerek bir risk aldık. Kentlerdeki mutsuzluğun da ele alınacağını bile bile bu konuyu gündeme getirdik. Şehirlerde mutluluk ve mutsuzluğun sorgulanmasını istedim” dedi...

Kartepe Güzelbahçe mesire yeri işletilmesi için ihaleye çıkıyor!

Kartepe Belediye Başkanlığı Kocaeli İli Kartepe İlçesi Maşukiye Mahallesi Kartepe'de yer alan Güzelbahçe A tipi mesire yerinin yatırımı gerçekleştirmek şartı ile ticari ve turistik tesislerin yapımı ve 29 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek.

Kartepe'deki çuha fabrikası ayağa kaldırılacak!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde atıl durumda bulunan 174 yıllık çuha fabrikasının turizme kazandırılması için çalışma başlatıldı

Maşukiye'ye Araplardan yoğun ilgi!

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan ve ismini alabalık ile duyuran Maşukiye, her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Özellikle son yıllarda turizmde büyük bir atağa kalkan Maşukiye, yerli turistlerin yanı sıra Arap turistlere de ev sahipliği yapıyor.

Kartepe'de Mahalle Konağı tamamlanıyor!

Kartepe Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Karatepe Mahalle Konağının kaba inşaatı tamamlanmak üzere.

Kocaeli Kartepe'de 25 bin imar yolu açıldı!

Kartepe genelinde 25 bin 205 metre uzunluğunda 165 adet yeni imar yolu açıldı. Bu çalışma Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından 116 bin 221 ton mekanik malzeme kullanılarak yapıldı.

Yenimahalle İvedik Köy Konağı tamamlandı!

Yenimahalle Belediyesi’nin, mahalle kültürünün kaybolmaması, dostluk, komşuluk ve dayanışma ilişkilerinin devam edebilmesi amacıyla başlattığı mahalle evleri projesi kapsamında yapılan İvedik Köy Konağı tamamlandı.

Kartepe Uygulama Camii’nin çevresi düzenlendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii’nin çevresinde düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Çalışma ile caminin avlu içi elden geçirilerek hoş bir görünüme kavuşturuldu.

Ordu Korgan'a yeni hükümet konağı müjdesi!

Korgan Kaymakamı Faruk Doğru, ilçeye yeni hükümet konağı kazandırmak için çalışma başlattıklarını bildirdi. Doğru, ilçenin modern ve daha geniş bir hükümet konağına ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Malatya Karakaş Konağı restore edilecek!

Malatya tarihinde önemli bir yere sahip olan Karakaş Konağı, Büyükşehir Belediyesi’ne devredildikten sonra hazırlanan restorasyon projesi ile aslına uygun olarak restore edilip kullanıma sunulacak.

Kartepe Maşukiye Konağı açılış Haberi

Kartepe Maşukiye Konağı açılış

Kocaeli Kartepe Belediyesi'nde başlatılan mahalle konağı çalışmaları kapsamında inşa edilen Maşukiye Konağı hizmete açıldı.


Kartepe, eski Maşukiye Belde binasında başlatılan yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla ikinci mahalle konağına kavuştu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in açılışını yaptığı konakta düzenlenen törene ilçe protokolün de ilgisi yoğun oldu.


Maşukiye Konağının açılışına Belediye Başkan Üzülmez'in yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Akkaya, Kartepe Turizm Derneği Başkanı Kamil Öçbe, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, şube ve daire müdürleri, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, sivil toplum temsilcileri ve bölge halkı hazır bulundu.


Açılışta konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Kent olgusuna uygun fiziki görüntüsü ve içindeki fonksiyonları ile mahalle sakinlerine mahalle konağı olarak hizmet vermesi için eski belde binalarını rantabl hale getiriyoruz. Kartepe...