09 / 05 / 2024

kartepe maşukiye mahallesi imar değişikliği

kartepe maşukiye mahallesi imar değişikliği

Kartepe Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısında 9 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Sarımeşe mahallesi ve Maşukiye mahallelerinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği kabul edildi.

Kartepe'de konut imarlı arsa fırsatı! Arsa alacaklar hemen bakın! 

Kocaeli ili Kartepe Belediyesi, Kocaeli Kartepe'de Derbent Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kartepe Sarımeşe Mahallesi’nin imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde imar uygulama çalışmaları devam ediyor. Sarımeşe Mahallesi’nde muhtelif parselleri kapsayan şuyulandırma çalışması 30 gün süreyle askıya çıktı.

Kartepe Güzelbahçe mesire yeri işletilmesi için ihaleye çıkıyor!

Kartepe Belediye Başkanlığı Kocaeli İli Kartepe İlçesi Maşukiye Mahallesi Kartepe'de yer alan Güzelbahçe A tipi mesire yerinin yatırımı gerçekleştirmek şartı ile ticari ve turistik tesislerin yapımı ve 29 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek.

İzmit Cedit Mahallesi'ndeki dönüşümde kimse mağdur olmayacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cedit Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Doğan bölgedeki dönüşümde kimsenin mağdur olmadığını söyledi.

Maşukiye'ye Araplardan yoğun ilgi!

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan ve ismini alabalık ile duyuran Maşukiye, her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Özellikle son yıllarda turizmde büyük bir atağa kalkan Maşukiye, yerli turistlerin yanı sıra Arap turistlere de ev sahipliği yapıyor.

Şanlıurfa Maşuk Mahallesi TOKİ ile gelişti!

Şanlıurfa'da Karaköprü Seyrantepe (TOKİ Maşuk) Mahalle Muhtarlığı için aday olan Yusuf Aslan, inşa edilen TOKİ konutlarıyla bölgenin iyice geliştiğini söyledi. Aslan, ''Sıkıntıları ve eksiklikleri gidereceğim'' diye konuştu.

Kocaeli Kartepe'de 25 bin imar yolu açıldı!

Kartepe genelinde 25 bin 205 metre uzunluğunda 165 adet yeni imar yolu açıldı. Bu çalışma Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından 116 bin 221 ton mekanik malzeme kullanılarak yapıldı.

Kartepe Köseköy Mahallesi'nde şuyulandırma işlemi tamamlandı!

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Köseköy Mahallesi'nde bulunan 3 sokağın şuyulandırma işlemini tamamladı.

Meram Gödene Mahallesi’ne kapalı pazar yeri!

Meram Belediyesi tarafından Gödene Mahallesi’nde yapıma devam eden kapalı Pazar yeri inşaatı hızla devam ediyor. İnşaat alanında incelemede bulunan Başkan Toru, 2 ay içerisinde Pazar yerindeki çalışmaları tamamlayarak halkın hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Manisa Alaşehir'in yollarında hummalı çalışma!

17 ilçenin hemen hemen her noktasında çalışma yürüterek vatandaşlara hak ettiği hizmeti götüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesinde Caberfakılı ve Killik Mahallesi arasındaki yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Kartepe Uygulama Camii’nin çevresi düzenlendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii’nin çevresinde düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Çalışma ile caminin avlu içi elden geçirilerek hoş bir görünüme kavuşturuldu.

Kartepe’de tapular dağıtılıyor!

Kartepe Belediyesi imar kanununun uyarınca devam eden imar uygulama çalışmalarını tamamladı. Sarımeşe Kızılcık mahallesi ile Acısu Pazar Alanında devam eden şuyulandırma çalışmaları, kadastro kontrolleri ile tapu tescilleri yapılarak kesinleşmiş oldu.

Antakya yeni köprüsüne kavuştu!

Hatay’ın her ilçesinde ulaşım sorunlarını minimum seviyeye indirmek ve daha güvenli bir ulaşım ağı sağlamak adına çalışmalarına ara vermeden devam eden HBB ekipleri, Antakya ilçesindeki sanayi bölgesi ile Maşuklu Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprünün çalışmalarını tamamladı.

kartepe maşukiye mahallesi imar değişikliği Haberi

kartepe maşukiye mahallesi imar değişikliği

Kartepe Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısında 9 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

Kartepe Belediye Meclisi Aralık ayı 1. birleşim 1. oturumu Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in izinli olması nedeniyle Belediye Başkan Vekili Zafer Arat başkanlığında toplandı. Şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında www.kartepe.bel.tr internet adresi üzerinden canlı yayın ile izlenen Kartepe Belediye Meclis toplantısı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.


KOMİSYON RAPORLARI KABUL EDİLDİ

Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki aya ait tutanak özeti meclis üyelerince oylanarak kabul edildi. Gündem de yer alan rapor maddeleri arasındaki Arslanbey mahalle Muhtarlığına yer tahsisi ve 2016 mali yılı tarife cetveli ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporları, Sarımeşe mahallesi ve Maşukiye mahallelerinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği, İlçe mahalle idari sınırları dışında kalan ancak belediye sınırları...