02 / 05 / 2024

Kartepe turizm projeleri

Kartepe turizm projeleri

Kartepe'de ticaret ve turizm gelişiyor. Kocaeli Kartepe Belediyesi yeni yönetim modeli ile hemşerilerine sıradan belediyecilik hizmetlerinin yanında; düzgün yapılaşmada da aynı titizlik ve hassasiyeti gösteriyor

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

TOKİ Kartepe 180 öğrencilik pansiyon ihalesi yarın!

TOKİ Kocaeli Kartepe İlçesi 1 Adet Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 1 Adet 180 Öğrencilik Pansiyon İnşaatları ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Kartepe Anadolu Otelcilik Lisesi inşaat ihalesi 6 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Kocaeli İli Kartepe İlçesi, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 180 Öğrencilik Pansiyon Binası İnşaatları için ihale tarihini belirledi.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Kartepe Teleferik Projesi için 5 bin TL'lik destek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kartepe’deki Teleferik projesi için kendi bütçesinden 5 milyon TL’lik destek vereceğini duyurdu. Yap-işlet modeliyle yapılacak projenin gerçekleşmesi için Bakanlığın bu katkısı son derece büyük önem taşıyor.

Kartepe park projeleri ihalesi yapıldı!

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmet alımı işi ile ilgili ihalesini önceki gün yapıldı.

Kartepe Belediyesi park projeleri için ihale yapılacak!

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmetinin alınması için bir ihale yapacak. 23 Şubat Salı günü saat 10.00’da yapılacak olan ihalenin açık ihale usulü ile gerçekleşeceği bildirildi.

Kartepe turizm projeleri Haberi

Kartepe turizm projeleri

Kartepe Belediyesi yeni yönetim modeli ile hemşerilerine sıradan belediyecilik hizmetlerinin yanında; düzgün yapılaşmada da aynı titizlik ve hassasiyeti gösteriyor. Bunun göstergesi olarak Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürliiğü'nden verilen yapı ruhsatlarında 2014 yılında bir önceki yıla oranla yüzde 20'ye yakın bir artış gözleniyor. 

Halkına hep daha iyisini, güzelini sunma hevesi içinde olan Kartepe Belediyesi, klasik belediyecilik hizmetleri yanı sıra Başkan Üzülmez'in göreve gelmesi ardından hemşerilerinin refahı, huzuru ve mutluluğu için vaad ettiği projelerini teker teker hayata geçirmekte. Bunun sonucu hızlı bir gelişim ve turizm açısında da ilgi odağı olan ilçede düzgün yapılaşmada aynı hızla devam ediyor. 

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali İhsan Karagöz, müdürlüklerinin yıllık çalışma verilerine göre 2013 yılında 568 yapı ruhsat 2723 adet bağımsız bölüm için verilmişken...