28 / 07 / 2024

kartepe ve kaz dağları

kartepe ve kaz dağları

İstanbul turizmde, oteller de doluluk oranında en iyi dönemini yaşıyor. Artan ziyaretçi ilgisi İstanbul otellerinin doluluk artış hızının Avrupa ortalamasının üstünde gerçekleşmesine sebep oldu.

Kartepe Belediyesi Kocaeli'de ticaret ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde yapılacak.

Kartepe'de 2 adet arsa satılıyor! Konut ve ticaret imarlı arsaların ihalesi 26 Ekim'de! 

Kocaeli Kartepe Belediyesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Uzuntarla Mahallesinde yer alan 2 adet ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Kartepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Enjoy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enjoy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Beydilli ve Kazım İnan Mert ortaklığında kuruldu.

Kavan Kartepe 1. ve 2. etap satışta! Yeni proje!

Mehmet Kavan Yapı tarafından geliştirilen villa projesi satışa çıktı. Kavan Kartepe 1. ve 2. Etap projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelere ilişkin tüm detaylar...

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gürcüoğlu tarafından kuruldu.

Ziraat GYO Kartepe ve Altunizade projelerinin değeri belli oldu! 

Ziraat GYO Kartepe ve Altunizade projelerinin 2022 yıl sonu değerlerini açıkladı. Peki Ziraat GYO Kartepe ve Altunizade projelerinin değeri ne kadar? İşte merak edilen o rakamlar...

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Geza Yapı İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Geza Yapı İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Ali Emre Kaya ve Kazım Doğan ortaklığında kuruldu.

Cellformatıcs Biyoteknoloji Limited Şirketi Kuruldu!

Cellformatıcs Biyoteknoloji Limited Şirketi Maltepe'de Betül Yılmaz ve Kazım Yalçın Arğa ortaklığında kuruldu!

Karaman'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satılık arsa ve tarlalar! İhalesi 25 Temmuz'da!

Karaman Merkez ve Kazımkarabekir ilçesinde yer alan 84 adet arsa, tarla, ham toprak ve müfrez arsa satışa sunuluyor. Gayrimenkuller 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf tutuluyor...

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanına cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı!

Yaşama değer katan nitelikte projeler inşa eden Zeray İnşaat'ın yeni projesi Esil Kartepe için gerçekleştirdiği lansmana İstanbul’dan cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katılım sağladı.

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli İle Fuad Kazımov ve Parı Kazımova tarafından kuruldu.

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

kartepe ve kaz dağları Haberi

kartepe ve kaz dağları


Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği'nin (TUYED) Taksim'deki Nippon Otel'de düzenlediği aylık "Sektörle Buluşma Toplantısı'nda İstanbul'un turizmdeki gelişmesi değerlendirildi. Toplantıda dağıtılan TUYED'in araştırmasına göre, İstanbul'daki oteller geçen yıla göre doluluk oranlarını yüzde 7.1 gelirlerini ise yüzde 26 artırdı. Bu artış, İstanbul'u Zürih, Atina, Barcelona gibi şehirlerle yarışır duruma getirdi.


Batı gazetelerinde kapak


İstanbul ilgisi de kentin Batı ülkelerinde yayımlanan dergi ve gazetelerde sürekli manşetlere taşıyor. Seyahat dergisi Conde Nast Traveller, Newsweek, Almanya'nın Bild am Sonntag gazetesi, İspanya'nın ABC, Fransa'nın Le Figaro, ABD'nin New York Times'ı, Avustralya'nın The Canberra Times'ı, İngiliz The Times, Uluslararası gezi dergisi CNN Traveller bunlardan...