17 / 05 / 2024

kartlı sayaç uygulaması

kartlı sayaç uygulaması

Abonelerin 7 gün 24 saat diledikleri kadar su alabilir ve kullanımlarını sürekli olarak takip edebildiği sistem olan Kartlı su sayacı aboneliği nedir? Kartlı su sayacına abonelik nasıl yapılır?

Kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Bakan Dönmez resmen açıkladı!

Doğalgaz faturaları bu ay itibariyle ücretsiz olacak. Peki kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, açıkladı.

O ay kimse doğalgaz faturası ödemeyecek! Ödenecek toplam tutar sıfır! İşte doğalgazın ücretsiz olacağı tam tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgazın bir ay boyunca ücretsiz olacağını açıkladı. Gelen açıklamalar sonrasında vatandaşlar ''Doğalgaz hangi ay ücretsiz? Kartlı sayaçlar da ücretsiz olacak mı?'' sorularının yanıtını merak edip araştırıyor...

Ankara'da doğalgaz kartlı sayaçlar yerine mekanik sayaçlara geçildi!

Ankara’da kış aylarının zorlu geçmesi nedeniyle kartlı sayaçlar eksi derecelerde sıklıkla arızalanıyor ve gaz akışı sağlanamaması nedeniyle aboneler büyük zorluklar yaşıyor.

Manisa'da akıllı sayaç dönemi başlıyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 10 yıllık damga süresini dolduran su sayaçlarını, ön ödemeli elektronik kartlı sayaçlarla değiştiriyor, yapılacak çalışmayla 193 bin 812 adet mekanik su sayacı elektronik kartlı sayaçlarla değiştirilecek.

Başkentgaz'dan kartlı sayaca 16 bin TL fatura!

Başkentgaz, kartlı sayaç kullanan Meşrutiyet Caddesi’ndeki Sefer Apartmanı’na 16 bin TL’lik fatura yazdı. Faturayı gören apartman yönetimi, “Kartlı sistemde nasıl borç olabilir” diye tepki gösterdi.

Çevre Bakanlığı'ndan çevre izin ve lisans uygulaması açıklaması!

Bazı basın yayın organlarında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının çevre izinlerinin verildiği internet sunucusunda yaşanan soruna dair gerçek dışı haber ve değerlendirmeler yer alıyor.Çevre Bakanlığı'ndan çevre izin ve lisans uygulaması açıklaması geldi.

E-fatura uygulamasıyla 100 bin ağacın kesilmesi önlendi!

Maliye Bakanı Şimşek, e-Fatura uygulamasında gelinen son noktaya ilişkin açıklama yaptı. Şimşek, elektronik fatura sistemi ile 650 milyon lira tasarruf sağlandığını ve 100 bine yakın ağacın kesilmekten kurtarıldığını bildirdi.

Şufa davasında KDV uygulaması!

Önalım (şuf 'a) hakkında KDV Uygulaması hakkında, 10/04/2013 tarihli ve 52796708-3065/03-2 sayılı genelge bulunuyor. Peki, şufa davasında KDV nasıl uygulanır? İşte Şufa davasında KDV uygulaması..

Belediyelerde eş başkanlık uygulamasına durdurma!

Diyarbakır 1. İdare Mahkemesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ndeki "eş başkanlık" uygulamasıyla ilgili yürütmenin durdurulmasına kararı verdi. Mahkeme, "eş başkanlık" uygulamasının hukuka uygun olmadığını kararlaştırdı. İşte o karar...

Farklı kat uygulaması kafaları karıştırıyor!

Farklı kat uygulaması kafaları karıştırıyor. Adana' da aktif olarak çalışan 20 yapı denetim kuruluşu bulunuyor. Kanununda tanımlanan görevlerini yerine getirmeyen yapı denetim kuruluşu bakanlıkça kapatıldı.

Türk Hava Yolları'nın mobil uygulaması yenilendi!

Yeni THY mobil uygulaması, kullanıcılara bilet satın alma, check-in yapma, Passbook uygulamasıyla mobil biniş kartı oluşturma, promosyonlardan haberdar olma ve Miles&Smiles avantajlarından yararlanma imkanı tanıyor

THY'nin mobil uygulaması yenilendi!

Yeni THY mobil uygulaması, kullanıcılara bilet satın alma, check-in yapma, Passbook uygulamasıyla mobil biniş kartı oluşturma, promosyonlardan haberdar olma ve Miles&Smiles avantajlarından yararlanma imkanı tanıyor

Yaz saati uygulaması sona erdi!

Yaz saati uygulamasının sona ermesiyle saatler 04.00'ten itibaren 1 saat geri alındı.Türkiye'de, 1925'te çıkarılan Günün Yirmi Dört Saate Taksimine Dair Kanuna dayalı olarak uygulanan yaz saati uygulaması sona erdi.

kartlı sayaç uygulaması Haberi

kartlı sayaç uygulaması

Kartlı su sayacı aboneliği nedir?

Dijital Kartlı Sayaç Uygulaması bir tahakkuk ve tahsilat sistemidir. Aboneler 7 gün 24 saat diledikleri kadar su alabilir ve kullanımlarını sürekli olarak takip edebilirler.


Kartlı Sayaç Uygulaması’nda ücretlendirme mekanik sayaç ile aynıdır. 1 kontör su bedelinin karşılığı 1 m3 su bedeline eşittir.


Kartlı Sayaç’lar ücretsiz olarak takılmakta ve abonelerimize kontör yüklemelerini gerçekleştirebilmeleri için 1 adet yükleme kartı verilmektedir.


Abonelerimiz sayaçlarına diledikleri kadar kontör yükleyebilmektedir.


Yüklenen kontörün sayaca aktarılması için kartın “ok” yönünde sayaca takılması yeterlidir. Sayaç ekranında “kredi yüklendi” mesajı çıktığında yükleme işlemi tamamlanmış olmaktadır.


Sayaçta kontör bitmesi durumunda sayaçtan su akışı kesilmekte, kartın (içinde kontör yokken) sayaca takılması durumunda 5m3(ton) daha yedek su kullanımı mümkün olmaktadır.


Sayaçtaki kontörün resmi tatiller ve mesai saatleri dışında bitmesi ve yedek 5 m3 kullanımın...