21 / 05 / 2024

Kartopu mağaza mı açacak

Kartopu mağaza mı açacak

Yılların yün markası Kartopu, büyük projelere soyundu. Hobi ve tuhafiye ürünlerinde dünya devleri ile anlaşmalar imzalayan Kartopu’nun yeni konsepti modern tuhafiyeler olacak , Kartopu, hobi-tuhafiye mağazaları açacak

Avva, Mısır, Almanya ve İngiltere'de yeni mağaza açacak!

Mağazacılık yatırımlarına ara vermeyen firmalardan Avva, Mısır, Almanya ve İngiltere'de yeni mağaza açmayı planlıyor.

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Doğanlar Yatırım Holding yurt dışında 20 mağaza açacak!

Doğtaş ve Kelebek markalarıyla mobilyada mağaza yatırımlarını sürdüren Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında açacağı 20 mağazanın yanı sıra enerjide de yeni fırsatlar kovalıyor. Grubun başkanı Davut Doğan, Afrika'da biyoenerjide yatırım planladıklarını söylüyor.

MediaMarkt'tan Türkiye'ye 95 milyon liralık mağaza yatırımı!

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım yaptığı açıklamada, "2018 senesine çok hazırlıklı ve iddialı başladık. Bu sene Türkiye'de 95 milyon liralık yatırımla 20'nin üzerinde mağaza açacağız." diye konuştu.

Apple'dan 'MacBook' şeklinde mağaza!

Apple, ABD'nin Chicago kentinde "MacBook" şeklinde mağaza açtı. Cam duvarlarıyla dikkat çeken mağaza müşterilerin ilgi odağı oldu.

Watsons önümüzdeki 5 yılda her yıl 100 mağaza açacak!

Watsons Türkiye Genel Müdürü Ahmet Yanıkoğlu, önümüzdeki 5 yılda her yıl 100 yeni mağaza açarak büyümeyi planladıklarını anlattı.

H&M yıl sonuna kadar 7 yeni mağaza açacak!

Moda devi H&M, Türkiye’de tüm planlarını güçlü büyüme üzerine kurdu. Yıl sonuna kadar 7 yeni açılışla mağaza sayısı 58’e çıkacak. Avrupa’nın merkez ofisi olan Türkiye’de istihdam 3 bini geçecek

Şişli Cevahir AVM'nin teras katına kaçak mağaza mı yapıldı?

Cevahir AVM’de 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışması başladı. İBB CHP’li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Deniz Erzincan konuya ilişkin Cevahir AVM yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Akiş GYO Kadıköy çok katlı mağaza projesinin müteahhit firmasını seçti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kadıköy'de yaptıracağı çok katlı mağaza niteliğindeki binasının müteahhitliğini Can Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yapacak.

Karun Mücevher Londra'da mağaza açacak!

Ünlü isimlerin tercihi olan Karun Mücevher, ürünlerini Milano ve Venedik’ten sonra New York’ta da satmaya başladı. Oscar törenlerinde yıldızlarla kırmızı halıya çıkan Karun, Londra’da mağaza açmaya hazırlanıyor.

H&M Ankara One Tower'da mağaza açacak!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçen hafta İzmir Point Bornova AVM'de mağaza açan H&M İzmir'in hemen ardından Ankara'daki sekizinci mağazasını One Tower'da açacak.

Mağaza tasarımının incelikleri '2D1 Perakende'de tartışıldı

Yapı-Endüstri Merkezi’nde 28 Mayıs 2015 Perşembe günü gerçekleştirilen etkinlikte “Perakende” konusu ele alındı. Mağaza tasarımının incelikleri '2D1 Perakende'de tartışıldı.

H&M 400 yeni mağaza açmayı hedefliyor!

Türkiye’ye gelmesi uzun yıllar beklenen İsveçli H&M, Bağdat Caddesi’nde dev bir mağaza açarak ‘cadde’ye indi. Markanın CEO’su Karl-Johan Persson, “Geldiğimizden beri Türkiye’de gördüğümüz ilgi bizi mutlu ediyor” dedi.

Kartopu mağaza mı açacak Haberi

Kartopu mağaza mı açacak


Şişt! Şişt! Gördün mü? Kartopu alıp ördün mü?”… 1980’li yıllardaki bu slogan ile herkesin aklına kazınan Kartopu, yeni bir döneme başlıyor. Yeni dönemin sloganı ise: “Şişt, şişt gördün mü Kartopu büyüyor gördün mü?”. Yılların yün markası Kartopu, hobi ve tuhafiye dünyasının tozunu attıracak büyük projelere soyundu. Hobi tutkunlarının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek profesyonel ürünleri Türkiye pazarına sokmak için dünyaca ünlü markalarla anlaşmalar imzalayan Kartopu, hobi-tuhafiye mağazaları açacak. Şirketin ilk pilot mağazasını İstanbul’da devreye sokacak.  Şirket, yeni projesi için önce sratejik ortaklık ve sonrasında girişimci görüşmeleri yapmayı planlıyor.


Kartopu artık sadece yün değil


Temelleri 1952 yılında atılan Kartopu’nun değişen trendler nedeniyle zaman içinde sönen yıldızı 2005 yılında Karabel Ailesi’nin markayı satın alması ile yeniden parladı. 2006’da da ailenin ikinci kuşak temsilcisi Kemal...